8.6 uit  2460 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Herbrink De Gouden Vijzel, Assen

DA Drogisterij & Parfumerie Herbrink De Gouden Vijzel ligt in een gezellig winkelcentrum in Assen. Je kunt er terecht voor deskundig advies op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging. In de drogisterij is ook een Eyelove-shop aanwezig. Kom langs en laat je adviseren!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA Drogist Herbrink staat persoonlijke aandacht centraal. Het ervaren personeel helpt je graag verder!

Al ruim twintig jaar een begrip

De eigenaars van de drogisterij zijn Paul en Jelly Herbrink. Paul: “Op mijn zeventiende ben ik bij mijn ouders in een buurtsupermarkt gaan werken. Na een aantal opleidingen, waaronder de opleiding tot drogist, ben ik als bedrijfsleider bij een drogisterijketen begonnen en heb ik veel ervaring opgedaan. In 1997 zijn mijn vrouw en ik deze drogisterij begonnen.”

Gespecialiseerd gezondheidsadvies

Paul: “Ons winkelteam bestaat uit zes personen. Twee drogisten, twee assistent-drogisten en twee verkoopmedewerkers. Ons specialisme is bij uitstek gezondheid. Door onze kennis en ervaring kunnen wij de klanten goed en passend advies geven. Naast gezondheidsadvies kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor advies op het gebied van make-up, haarverzorging, huidverzorging en babyverzorging.”

Een uitgebreid assortiment

Paul: “Wij bieden een groot en uitgebreid assortiment en onderscheiden ons met name door ons aanbod van geneesmiddelen, vitamines, mondverzorging en wond- en sportverzorging. In de drogisterij is ook een fotoservice, een schoenherstelservice en een Eyelove-shop aanwezig. Je kunt bij ons terecht voor oogmetingen en brillen.”

Persoonlijke aandacht voor de klant

Paul: “Het adviseren en helpen van klanten motiveert ons om iedere dag weer met frisse energie in de winkel te staan. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wij horen dan ook geregeld van klanten dat zij veel aan ons advies hebben gehad. Soms gaan ze zelfs liever naar ons dan naar de huisarts. Uiteraard sturen wij klanten indien nodig altijd door naar een arts. Het belang van de klant staat voorop.”

Social Media

  Volg DA Drogist Herbrink op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: