Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

8.6 uit  3767 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Colin, Tiel

In het winkelcentrum Rauwenhof in Tiel ligt deze gezellige DA drogisterij. Hier staan persoonlijke aandacht, een praatje maken met de klant en professioneel advies nog hoog in het vaandel. Je vindt er altijd meer dan je van plan was te kopen; van voedingssupplementen tot een leuk cadeautje. Maar wat je hier vooral kunt verwachten is een gedegen en op maat gesneden advies.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:10:00 - 17:30
Dinsdag:09:00 - 17:30
Woensdag:09:00 - 17:30
Donderdag:09:00 - 17:30
Vrijdag:09:00 - 17:30
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA drogisterij Colin zijn een betrouwbaar advies en behulpzame medewerkers de normaalste zaak van de wereld.

Kennis en ervaring

Eigenares Colinda is drogist en is sinds eind jaren tachtig werkzaam in de drogisterijwereld. Ze begon ooit aan de opleiding ziekenverzorgende. Dat bleek toch niet de juiste keuze te zijn, maar het helpen van mensen heeft ze altijd fijn gevonden. En mensen helpen en adviseren kan ze volop in haar winkel. Zij en haar team hebben echt hart voor de zaak. Gezondheid, verzorging en schoonheid zijn hun passies en zij houden dan ook alle laatste ontwikkelingen bij om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Hier vind je alles wat je zoekt

DA drogisterij Colin is een echte buurtdrogisterij. De sfeer is informeel, gemoedelijk en gezellig. Vaak kennen de winkelmedewerkers hun klanten hier persoonlijk. En omdat ze weten wat de klanten zoeken, past het team haar assortiment voortdurend aan jouw wensen aan. Zoek je een product dat er niet is, dan bestellen ze het voor je zodat je het de volgende dag al op kunt halen. Met merken zoals Orthica, Solgar, Sans Soucis en Louis Widmer is het altijd avontuurlijk winkelen.

Voordelig, groen en gezond

Colinda staat bekend om haar ruime assortiment aan voedingssupplementen en geneesmiddelen. Maar DA drogisterij Colin let natuurlijk ook op de kleintjes. Zo vind je hier de voordelige producten van het huismerk DA. Voor bijna alle A-merken is er een hoogwaardig alternatief van DA huismerk voorhanden. Maar ook als gezond en verantwoord leven voor jou belangrijk is, dan ben je hier precies op de goede plek.

Goed advies geven is ons ding

Colinda en haar team houden hun kennis op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging op peil door voortdurende bijscholing. Zo weet je zeker dat je altijd een gedegen advies krijgt dat precies op maat gesneden is. Meedenken met de klant en een luisterend oor bieden, dat vinden ze hier belangrijk. “Wij staan in de wijde omgeving bekend om onze vakkennis, behulpzaamheid en de gezelligheid in onze winkel,” zegt Colinda. “Onze missie is om iedere klant met een fijn gevoel naar huis te laten gaan.”

Social media

  Volg DA Drogisterij & Parfumerie Colin ook op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: