8.6 uit  3831 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Bourquin, Wijhe

DA Drogisterij & Parfumerie Bourquin Wijhe ligt midden in een gezellige winkelstraat in Wijhe, vlakbij de mooie Nicolaaskerk. Je vindt hier alles op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging. Kom langs en laat je adviseren!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:13:30 - 00:00
Dinsdag:09:00 - 17:30
Woensdag:09:00 - 17:30
Donderdag:09:00 - 17:30
Vrijdag:09:00 - 17:30
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

DA Drogist Bourquin Wijhe is al meer dan 25 jaar een begrip. Door de jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis van het winkelpersoneel krijg je altijd het juiste advies.

Een mooi familiebedrijf

De eigenaar van de drogisterij is Jet Bourquin: “Ik kwam in aanraking met het drogisterij vak doordat ik trouwde met de zoon van een drogist. Daarna ben ik in de drogisterij gaan werken en heb ik mijn diploma tot drogist gehaald. Samen met mijn man heb ik het bedrijf overgenomen. De drogisterij heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Van een kleine DA zijn we nu een uitgegroeid tot een grote winkel met moderne merken en veel producten en kennis op het gebied van gezondheid en schoonheid. Naast drogist ben ik ook orthomoleculair voedingsadviseur en verkopen wij veel hoogwaardige voedingssupplementen in de winkel.”

Altijd het juiste advies

Jet: “In de drogisterij werken twee werknemers; een drogist en een assistent drogist. Wij weten alles over schoonheid en gezondheid. Regelmatig doen wij mee aan trainingen van o.a. de bedrijven Solgar, Orthica, Pharma Nord en A. Vogel om onze kennis verder uit te breiden. Zo kunnen wij de klant altijd van het juiste advies voorzien. Wij luisteren goed en geven dan weloverwogen en passend advies.”

Een uniek assortiment

Jet: “Ons assortiment is uniek. Wij verkopen de grote, bekende merken, maar ook merken die je niet bij de gemiddelde supermarkt of keten in het schap vindt. Wij verkopen ook artikelen die in de streek zijn geproduceerd of door bedrijven die werken met personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast producten op het gebied van schoonheid en gezondheid verkopen wij ook reformartikelen zoals losse (biologische) thee, Pelikaan koffiebonen, gezonde voeding, (biologische) chocolade en bijzondere bakproducten.”

Net dat beetje extra

Jet: “Elke dag in de winkel is anders. Ik vind het contact met de klanten het mooiste van het vak. Het adviseren en helpen van mensen geeft voldoening. Wanneer een klant tevreden is en terugkomt met een bosje bloemen dan weet je dat je gewaardeerd wordt. Wij doen ook graag iets extra's voor de klanten. Zo organiseren wij geregeld kleine workshops in de winkel. Workshops als: make-up advies, haarkleuradvies, nagelstyling of een proeverij van onze gezonde en lekkere voedingsproducten. En natuurlijk doen wij ook mee aan alle activiteiten uit het dorp. Zoals de Nacht van Wijhe, Wiejese Diekdaegen, Smaek in het park, Sint in Wijhe en de Kerstmarkt.”

Bijzondere services

  • Stomerij
  • Schoenherstel
  • Gratis parkeren

Social Media

  Volg DA Drogist Bourquin op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: