8.6 uit  3837 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Atsma, Bolsward

DA Drogisterij & Parfumerie Atsma ligt in het winkelhart van Bolsward. Je kunt er terecht voor deskundig advies op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging. In de winkel zijn ook een schoonheidssalon en een zonnebank aanwezig. Kom langs en laat je verrassen!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:10:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA Drogist Atsma staat persoonlijke aandacht centraal. Het veelzijdige team helpt je graag verder met al je vragen op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging. Maak een afspraak in onze schoonheidssalon of bezoek onze zonnebank.

Een familiebedrijf

De eigenaar van de drogisterij is Jacob-Jan Atsma: “In 1974 zijn mijn ouders een drogisterij in Workum begonnen. Deze winkel bestaat nog steeds en inmiddels werkt ook mijn vrouw daar. Op mijn eenentwintigste heb ik samen met mijn vader deze drogisterij in Bolsward geopend.” Het winkelteam bestaat uit ervaren drogisten, assistent drogisten, schoonheidsspecialisten en verkoopmedewerkers.

Kom langs in de schoonheidssalon in Bolsward

Jacob-Jan: “Omdat we een veelzijdig team zijn kunnen wij vragen op veel verschillende gebieden beantwoorden. Zoals vragen over gezondheidskwesties, cosmetica of advies bij huidverzorging. Daarnaast laten wij onze klanten graag kennis maken met onze producten. Dit doen wij bijvoorbeeld door klanten op te maken of hun nagels te verzorgen. Zo kunnen zij zelf ervaren welk product geschikt is. In de drogisterij is een schoonheidssalon en een zonnebank aanwezig.”

Altijd betrouwbaar advies

Jacob-Jan: “Het werk in de drogisterij is gevarieerd. We zien iedere dag nieuwe én vertrouwde gezichten. Het geeft energie om iedereen persoonlijk te helpen. Wij nemen elke vraag zeer serieus. Vooral wanneer het gaat om advies op het gebied van voedingssupplementen of zelfzorgmiddelen zijn wij erg zorgvuldig. Wij geven de klant betrouwbaar en gepast advies en zorgen ervoor dat hij of zij altijd de juiste informatie krijgt. Indien nodig verwijzen wij klanten door naar een arts of therapeut.”

Een bijzonder aanbod

Jacob-Jan: “De winkel is sfeervol, opgeruimd en strak ingericht. We krijgen hier van klanten vaak complimenten over. We vinden het belangrijk dat mensen zich prettig voelen in de winkel. Wij onderscheiden ons door het voeren van bijzondere merken. We bieden een ruime keuze van parfums, een uniek aanbod van dag- en lichaamsverzorging en hoogwaardige voedingssupplementen en biologische producten. In de winkel kun ook je terecht voor het maken van pasfoto’s.”

Een winkel met een hart

Jacob-Jan: “Voor ons is iedere klant bijzonder, ieder heeft zijn eigen levensverhaal en verlangens. Wij maken tijd voor onze klanten en geven iedereen persoonlijke aandacht. Of het nu gaat om uitgebreid advies, een snelle boodschap of gewoon een praatje.” Ook organiseert de winkel af en toe een ladies night of een kofferbak verkoop. Daarnaast doen ze mee aan diverse activiteiten en markten in Bolsward. Op Facebook en via mail delen zij geregeld informatie over de winkel, de producten, aanbiedingen en winacties.

Social Media

  Volg DA Drogist Atsma op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: