Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

8.6 uit  3757 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Ans, Beetsterzwaag

Welkom bij DA Drogisterij Schoonheidssalon Ans in het centrum van Beetsterzwaag. In deze gezellige en dynamische drogisterij gaat het om persoonlijke aandacht. Een echte dorpswinkel met een breed en eigen assortiment, gericht op wat de klanten willen.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 21:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

De veelzijdige dorpsdrogist waar je persoonlijk wordt geholpen met een professioneel advies.

Schoonheidssalon & drogisterij

Eigenaresse Ans Tolman is het stralende middelpunt van de winkel. Zij vertelt: ‘Ik ben in 1986 begonnen met een schoonheidssalon onder mijn eigen naam. Die liep ontzettend goed en ik verkocht in mijn kleine winkeltje steeds meer producten. Toen heb ik besloten om mijn drogisterijdiploma te gaan halen en de salon uit te breiden met een drogisterij. Een fantastische combinatie natuurlijk. Vanwege de naamsbekendheid heb ik gewoon de naam Ans aangehouden.’

Ans heeft alles

Bij DA Drogisterij Schoonheidssalon Ans vind je alles. Het assortiment is door de jaren gegroeid. Naast de collectie reguliere gezondheids- en verzorgingsmiddelen zijn het de reformproducten en de homeopathie die opvallen. Het team van medewerkers bestaat uit negen personen. Van drogist tot gediplomeerd verkoper, allemaal zijn ze ook schoonheidsspecialiste. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je in de schappen de bekende namen Shiseido, Collistar, Louis Widmer, Bountiful en John van G. vindt. Altijd in zwang is DA's eigen hoogwaardige DA huismerk.

Events en extra services

Een praktisch voordeel van DA Drogisterij Schoonheidssalon Ans zijn de bijkomende services. Je kunt er terecht voor je (pas)foto’s, DHL-pakketten, een leesbril, luxe parfums, beenmode en een schoonheids- of pedicurebehandeling. Twee keer per jaar zijn er in de winkel gedurende een week demonstraties van Shiseido en Collistar met zeer scherpe prijzen.

Blije klanten

‘Wat wij willen is dat mensen uiteindelijk met een blij gevoel ons pand weer verlaten’, aldus Ans. ‘Het is fijn om klanten te kunnen helpen met een goed advies. Om volledig op de hoogte te zijn, volgen we heel regelmatig trainingen op het gebied van gezondheid en verzorging. De mooiste beloning is het vertrouwen dat mensen in je hebben.’

Social Media

  Volg DA Drogisterij & Parfumerie Ans op Facebook
Aanvullende diensten in deze winkel: