Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

8.6 uit  3740 reviews

DA & BeautyX van den Biggelaar, Boxtel

Bij DA drogisterij van den Biggelaar in Boxtel ervaar je klantvriendelijkheid in een gemoedelijke sfeer. Ondernemer Marc van den Biggelaar en zijn 5 vaste collega’s helpen je met al je vragen over gezondheid, lichaamsverzorging en voeding. Parkeren is gratis en je vindt hier Eyelove brillen en een pasfotoservice.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08:30 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 18:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten

DA drogisterij van den Biggelaar in Boxtel is dé klantvriendelijke drogisterij met alles wat je nodig hebt om je fit, mooi en gezond te voelen. Laat je professioneel adviseren door het vriendelijke en deskundige team.

Bekend in Boxtel

In het Noord Brabantse Boxtel is de ruim gesorteerde winkel van ondernemer Marc van den Biggelaar welbekend. Zowel vaste klanten als nieuwe bezoekers komen er graag. Mooi meegenomen is dat de drogisterij is gevestigd in een buurtwinkelcentrum waar parkeren gratis is en je goed slaagt voor al je dagelijkse boodschappen. Marc:” Het persoonlijke contact en even een praatje kunnen maken maakt het werk in de winkel leuk en uitdagend. Iedere klant de winkel tevreden laten verlaten, dat is het gezamenlijke doel van mij en mijn team.”

De klant centraal

Marc: “Een goede sfeer creëren in de winkel vind ik zeer belangrijk. En dus werken we binnen het team op gemoedelijke wijze samen. Dit stralen we dan ook weer uit naar de klanten.” In de winkel wordt regelmatig iets extra’s georganiseerd om de klant in het zonnetje te zetten. Meerdere keren per jaar zijn er visagie-dagen, dan zie en leer je hier vanalles op het gebied van beauty en make-up. Ook worden er modeshows georganiseerd in samenwerking met een nabijgelegen kledingzaak en kapsalon. Volg de winkel op facebook en blijf op de hoogte van deze evenementen.

Breed assortiment

Marc: “Ons assortiment is een goede mix van producten voor je gezondheid en een groot randassortiment kado artikelen, tassen, sjaals en wenskaarten. Bij alles wat we verkopen geven we deskundig advies waar de klant echt iets aan heeft. We doen aan bijscholing en 1 van de dames heeft een cursus schoonheidsspecialiste gevolgd zodat zij advies kan geven over goede huidverzorging. Ook volgen we de trends op het gebied van make-up en beauty. Regelmatig krijgen we complimenten over onze winkel en service, dat motiveert om zo door te gaan.”

DA van den Biggelaar: ook voor Eyelove brillen en pasfotoservice

Loop ook eens binnen voor het maken van een goede pasfoto, dat kan namelijk ook in deze zeer complete winkel. Of ben je op zoek naar een goede bril op sterkte? Je vindt hier een shop-in-shop van Eyelove. Dit brillenmerk staat voor scherp geprijsde, complete brillen op maat. Zonder afspraak kun je terecht voor een oogmeting en het uitzoeken van een montuur.

Social Media

  Volg DA van den Biggelaar op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: