8.6 uit  4096 reviews

DA BeautyX Rhoon, Rhoon

DA Drogisterij + Mooi Vermeulen kun je terecht voor alles op het gebied van schoonheid, verzorging en gezondheid. Tevens vind je hier een luxe parfumerie met een groot assortiment dames- en herengeuren. Ondernemer Wilma Vermeulen-van Ee en haar collega’s beschikken over veel vakkennis en staan voor een goed en eerlijk advies op maat.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Welkom bij DA Drogisterij & Parfumerie +Mooi Vermeulen. Je vindt hier een rijk aanbod van merken en producten, in een winkel met een prettige en klantvriendelijke sfeer. Stap binnen en ervaar het zelf.

Luxe parfums en cadeau’s

Bij DA drogisterij & Parfumerie +Mooi Vermeulen vind je een ruime selectie luxe dames- en herengeuren. Een parfum is heel persoonlijk en het is fijn om samen met 1 van de medewerkers de juiste keuze te maken. Heb je iets te vieren of ben je op zoek naar een ander cadeau? Ook daarvoor slaag je hier goed. Ieder seizoen is het schap gevuld met een ruim assortiment presentjes voor jong en oud, van cosmetica tot producten van Rituals, haaraccessoires en bijouterie. Uiteraard wordt ieder cadeau feestelijk ingepakt.

De drogist met ervaring.

Wilma; “Ik begon mijn loopbaan in de dorpsdrogisterij en kom uit een echte ondernemersfamilie. Mijn ouders hadden een drogisterij die later door mijn broer is overgenomen. “Jaren geleden kon ik deze zaak in Rhoon overnemen en begon ik hier met Drogisterij & Parfumerie +Mooi Vermeulen. Ik was een van de eersten die de combinatie had van een drogisterij en parfumerie. En dat bevalt nog steeds heel goed. Als drogist volg je steeds nieuwe trends; of het nu gaat om cosmetica, parfums of geneesmiddelen. In dit vak ben je nooit uitgeleerd en blijven we ons altijd bijscholen. Dat maakt het zo ontzettend leuk en afwisselend.“

Persoonlijke aandacht

In de winkel draait het om persoonlijke aandacht en actief luisteren naar de wensen van de klant. Wilma; “In deze buurt kennen we de meeste klanten en dat maakt het contact heel persoonlijk. Graag horen we ook achteraf de ervaring van klanten terug, bijvoorbeeld nadat zij een nieuw product hebben gebruikt. Aan die informatie hebben wij veel. Is een product niet op voorraad dan bestellen we het direct en is het binnen 24 uur bij ons in de winkel. Mijn vader leerde mij iets waar ik vaak aan denk: kwaliteit wint altijd. En dat is precies wat ik mijn team ook mee geef in hun dagelijks werk.”

Extra’s voor de klant

in de winkel wordt regelmatig een Ladies night georganiseerd. Dit is een feestelijke avond op locatie of in de winkel om in ontspannen sfeer met een kleine groep mensen te winkelen. Rond de feestdagen worden deze avonden ook bij bedrijven gegeven om het personeel zelf een mooi kerstcadeau te laten kiezen. Wilma: “Ook zijn we heel actief op onze eigen Facebookpagina. Hier houden we klanten op de hoogte van aanbiedingen, hebben we regelmatig winacties en je vindt er actuele informatie over bijvoorbeeld openingstijden. Volg ons zodat je zeker weet dat je op de hoogte blijft.”

Social Media

  Volg DA + Mooi Vermeulen op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: