We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.
Vanwege enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen. Momenteel kan het ongeveer 2 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt.
De tarwekiem is de kern van de tarwekorrel, van waaruit de nieuwe plant ontstaat. Tarwekiemen vormen daarom een opslagplaats van voedingsstoffen als: vitaminen, mineralen, eiwitten, omega-vetzuren en vezels. Gebruik ze in yoghurt of melk, in vruchtensap of verrijk er brooddeeg, groenteschotels, soepen en sauzen mee. Ze hebben een nootachtige, zoete smaak. Heel gezond en nog lekker ook.
Beschrijving | Hoeveelheid | Percentage ADH |
---|---|---|
Energie | 740 kJ | 8% |
Vetten | 4 gram | 5% |
Koolhydraten | 18 gram | 6% |
Eiwitten | 17 gram | 34% |
Voedingsvezels | 44 gram | % |
Tarwekiemen. Kan sporen van noten, maïs, gluten , melk , soja of sesam bevatten.
Tarwekiemen zijn de kern van de tarwekorrel ; een opslagplaats van veel vitaminen, mineralen, eiwitten, omega 3/6, lecithine en veel vezels voor een vlotte stoelgang.
Ingredienten
TARWEKIEMEN (gluten)
Allergeneninformatie:
Kan sporen van noten, maïs, gluten , melk , soja of sesam bevatten.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 740 kj / 146 kcal |
Vetten | 4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 18 g |
waarvan suikers | 0 g |
Voedingsvezels | 44 g |
Eiwitten | 17 g |
Zout | 0 g |
Gebruik:
Tarwekiemen zijn heerlijk door je muesli, yoghurt of door je groenten. Ook kun je ze door het deeg doen wanneer je cake of brood gaat bakken. Ze zien eruit als vlokken, ze zijn heerlijk zacht van smaak met een vleugje zoet en bitter.
Fabrikant
Bountiful B.V.
Industrieweg 10e
6562 AR Groesbeek