Kokosolie extra virgin bioDeze biologische kokosolie extra virgin wordt gemaakt van het verse vrucht vlees van de kokosnoot. Door een speciale persmethode blijft de smaak behouden, wordt een mooie witte kleur verkregen en blijven de voedingswaarden zoveel mogelijk intact.
Kokosolie is geschikt voor bakken, braden, wokken, frituren en ter vervanging van boter op uw boterham. Bij verhitten blijven alle goede eigenschappen van de olie behouden. Het smeltpunt ligt rond 24 a 26 graden, daarom is kokosolie meestal gestold in ons klimaat.
Kokosolie bevat laurine zuur. Kokosolie kan ook gebruikt worden voor de verzorging van huid, haar en tanden.
IngrediëntenBiologische kokosolie
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram
Energie 3760 kJ / 900 kcal
Vet 100 gram
- waarvan verzadigd 91 gram
- enkelvoudig onverzadigd 7 gram
- meervoudig onverzadigd 2 gram
Koolhydraten 0 gram
Vezels 0 gram
Laurinezuur 45 gram
GebruikKokosolie is geschikt voor bakken, braden, wokken, frituren en te vervanging van boter op uw boterham.
BewarenKoel, droog en donker bewaren.
Fabrikant / DistributeurBountiful BV,
Max Planckstraat 37,
6716 BD Ede
Land van herkomstNon-EU