A. Vogel Prostaforce Capsules

Goed voor de prostaat, ondersteunt de potentie en helpt plasproblemen te voorkomen

-
+

Op voorraad

1649
30 stuks
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Klantenservice tijdens kantooruren

Dat de prostaat rond het vijfenveertigste levensjaar groeit, is een normaal verschijnsel dat bij het ouder worden hoort. Het vervelende is echter dat je hierdoor (’s nachts) mogelijk vaker moet plassen en dit een negatief effect kan hebben op je seksuele gezondheid. A. Vogel Prostaforce bevat een concentratie stoffen uit de vruchten van de zaagbladpalm (Sabal serrulata) die erom bekend staan dat ze de prostaat in goede conditie helpen te houden en daarmee het goed kunnen blijven plassen en de mannelijke potentie ondersteunen. Door slechts 1 capsule van dit 100% natuurlijke middel per dag te slikken, wordt op een effectieve manier bijgedragen tot het behoud van een normale prostaat en plasfrequentie en een gezond seksueel vermogen.

Dosering en gebruik: eenmaal daags 1 capsule na de maaltijd met water innemen. De aangegeven dosering niet overschrijden. Dit middel kan langdurig worden gebruikt. Koel, droog en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Indicatie

Traditioneel kruidengeneesmiddel toegepast ter vermindering van plasproblemen zoals frequent, moeilijk en onvolledig plassen, nadruppelen, nachtelijk plassen en een zwakke urinestraal bij mannen bij wie goedaardige prostaatvergroting is vastgesteld. Deze toepassing is uitsluitend gebaseerd op tradit

Contra-indicatie

Als u allergisch bent voor de actieve component(en), voor planten van de familie van de Serenoa repens (of Sabal serrulata), of één van de andere stoffen die in dit geneesmiddel zitten.

Werkzame stoffen

Sabal serrulata-extract 320 mg

Toedieningsvorm

capsule

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Dosering

1

Dosering Maximaal

1

Gebruik bij borstvoeding

NVT

Gebruik tijdens de zwangerschap

NVT

Gebruik

tijdens of na de maaltijd innemen met water

Niet gebruiken

Intolerantie bepaalde suikers. Bij geen verbetering na 8 weken onafgebroken gebruik of verergering van de klachten, overleg met arts.

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.