A. Vogel Aesculaforce tabletten

Bij spataderen, beenkrampen en vermoeide, zware en rusteloze benen

-
+

Op voorraad

1715
50 stuks
  • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen

A. Vogel Aesculaforce tabletten bevatten het actieve bestanddeel van de paardenkastanje (Aesculus hippocastanum), te weten: een ethanolextract dat afkomstig is uit de verse zaden van de boom. Dit extract staat er al sinds jaar en dag om bekend de doorbloeding in de aderen te ondersteunen. Hierdoor helpt het bij de behandeling van spataderen en aambeien, kan het kramp in de benen doen bedaren en verlicht het de symptomen van vermoeide, zware en rusteloze benen. Vooral mensen met een staand beroep (denk aan kok, onderwijzer en winkelmedewerker) kunnen, voor het behoud van een goede bloedsomloop en sterke vaatwanden, veel baat hebben bij dit traditionele kruidengeneesmiddel.

Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar. Gebruik: tenzij anders is voorgeschreven, tweemaal daags 1 tablet bij voorkeur tijdens de maaltijd met wat water innemen. De tabletten dienen in hun geheel te worden ingenomen, kauw of plet deze nooit. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Koel, droog en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Indicatie

Traditioneel kruidengeneesmiddel dat wordt toegepast bij spataderen en aambeien en ter verlichting van de symptomen van vermoeide en zware benen, kramp, rusteloze benen, als gevolg van een verminderde doorbloeding van de aderen. Indicatie uitsluitend gebaseerd op reeds lang bestand gebruik.

Contra-indicatie

Als u allergisch (overgevoelig) bent voor de actieve bestanddelen, planten van de familie van de paardenkastanje, soja, pinda's of één van de andere stoffen die in dit geneesmiddel zitten.

Werkzame stoffen

Aesculus hippocastanum L. vers 2.50 g

Toedieningsvorm

tabletten

Dosering

1

Dosering Maximaal

2

Gebruik bij borstvoeding

Mogelijk, zie bijsluiter

Gebruik tijdens de zwangerschap

Mogelijk, zie bijsluiter

Gebruik

in geheel tijdens maaltijd met wat water innemen, niet kauwen.

Niet gebruiken

Huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen,verminderde nierfunctie en/of onvoldoende werking van het hart. Kinderen tot 18 jaar.Bij geen verbetering klacht(en) binnen 14 dagen, raadpleeg arts.

  Beschrijving Soort
Bevat Soja AY

Anderen kochten ook

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.