We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Vanwege enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen. Momenteel kan het ongeveer 2 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt.

A. Vogel Aesculaforce tabletten

Bij spataderen, beenkrampen en vermoeide, zware en rusteloze benen

-
+

Niet op voorraad

1849
50 stuks

Geen voorraad

Bekijk alles van: Vogel

Paardenkastanje zaad

A. Vogel Aesculaforce tabletten bevatten het actieve bestanddeel van de paardenkastanje (Aesculus hippocastanum), te weten: een ethanolextract dat afkomstig is uit de verse zaden van de boom. Dit extract staat er al sinds jaar en dag om bekend de doorbloeding in de aderen te ondersteunen. Hierdoor helpt het bij de behandeling van spataderen en aambeien, kan het kramp in de benen doen bedaren en verlicht het de symptomen van vermoeide, zware en rusteloze benen. Vooral mensen met een staand beroep (denk aan kok, onderwijzer en winkelmedewerker) kunnen, voor het behoud van een goede bloedsomloop en sterke vaatwanden, veel baat hebben bij dit traditionele kruidengeneesmiddel.

Indicatie

Traditioneel kruidengeneesmiddel dat wordt toegepast bij spataderen en aambeien en ter verlichting van de symptomen van vermoeide en zware benen, kramp, rusteloze benen, als gevolg van een verminderde doorbloeding van de aderen. Indicatie uitsluitend gebaseerd op reeds lang bestand gebruik.

Contra-indicatie

Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel of planten van de familie van de paardenkastanje, soja of pinda's.

Werkzame stoffen

Aesculus hippocastanum L. vers 2.50 g

Toedieningsvorm

tablet

Dosering

1

Dosering Maximaal

2

Gebruik bij borstvoeding

Mogelijk, zie bijsluiter

Gebruik tijdens de zwangerschap

Mogelijk, zie bijsluiter

Gebruik

in geheel tijdens maaltijd met wat water innemen, niet kauwen.

Niet gebruiken

Huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen,verminderde nierfunctie en/of onvoldoende werking van het hart. Kinderen tot 18 jaar.Bij geen verbetering klacht(en) binnen 14 dagen, raadpleeg arts.

  Beschrijving Soort
Bevat Soja AY

Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, maïszetmeel (Zea mays), silica, sojapolysacchariden, acrylates copolymeer, talk, triethylcitraat.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Online aanbieder medicijnen

Alt_Text

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.