A. Vogel Aesculaforce Tabletten

A.Vogel Aesculaforce is een traditioneel...

-
+

Op voorraad

1099
30 stuks
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Klantenservice tijdens kantooruren

A.Vogel Aesculaforce is een traditioneel kruidengeneesmiddel dat wordt toegepast bij spataderen en aambeien en ter verlichting van de symptomen van vermoeide en zware benen, kramp en rusteloze benen ten gevolge van een verminderde doorbloeding van de aderen. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs. Wordt uw klacht 14 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.

Volwassenen: Tenzij anders is voorgeschreven 2 keer per dag 1 tablet bij voorkeur tijdens de maaltijd met wat water innemen. De tabletten moeten in zijn geheel worden ingenomen. Kauw of plet ze niet. Kinderen en jongeren tot 18 jaar: Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.

Indicatie

Traditioneel kruidengeneesmiddel dat wordt toegepast bij spataderen en aambeien en ter verlichting van de symptomen van vermoeide en zware benen, kramp, rusteloze benen, ten gevolge van een verminderde doorbloeding van de aderen. Indicatie uitsluitend gebaseerd op reeds lang bestand gebruik.

Contra-indicatie

Overgevoelig soja, pinda's, (familie) paardenkastanje; huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen, hart- of nierinsufficiëntie, zwangerschap en borstvoeding.

Werkzame stoffen

aescine 100 mg

Toedieningsvorm

tabletten

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Dosering

1

Dosering Maximaal

2

Gebruik bij borstvoeding

Overleg arts

Gebruik tijdens de zwangerschap

Overleg arts

Gebruik

tijdens maaltijd de tablet in zijn geheel doorslikken met wat water

Niet gebruiken

Huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen,verminderde nierfunctie en/of onvoldoende werking van het hart. Kinderen tot 18 jaar.

  Beschrijving Soort
Bevat Soja AY

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.