Wortie Advanced Wrattenverwijderpen

Wortie Advanced behandelt wratten effect...

-
+

Op voorraad

2115
50ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: WORTIE

Wortie Advanced behandelt wratten effectief. Meestal is maar 1 behandeling nodig. Wortie Advanced is geschikt voor hardnekkige (voet)wratten. De bijgeleverde geleidende gel zorgt ervoor dat de behandeling door de hele wrat doordringt. Door de precisiepunt bevries je alleen de wrat en niet de huid eromheen. Je kunt de bijgeleverde schuimpleisters gebruiken ter bescherming van de huid na de behandeling. Voor 12 jaar of ouder.

Verwijder de dop en plaats de bus op een vlakke ondergrond: 1. Doe de geleidende gel op de wrat. 2. Ontgrendel het bovenste deel van de bus (de kop) door deze tegen de klok in van nul naar één te draaien en tegelijkertijd de ring stevig vast te houden. 3. Plaats de bus op een stabiele ondergrond en duw gedurende 3 seconden de witte kop in zonder de metalen tip aan te raken. Wacht dan 2-3 seconden. 4. Plaats de metalen tip gedurende 20 seconden op de wrat of gedurende 40 seconden op de voetwrat. Zorg ervoor dat de metalen tip de wrat of voetwrat zoveel mogelijk bedekt, zo bevries je de wrat optimaler en werkt de behandeling beter. 5. Alleen bij voetwrat: plaats een bijgeleverde pleister wanneer de behandelde voetwrat gevoelig is.

Wortie Advanced Wratten en Voetwratten verwijderaar
Inclusief geleidende gel en beschermende pleisters

Medisch Hulpmiddel

- IJskoude applicator kop – bevriest alleen de wrat en niet de omliggende huid
- Verhoogde bevriezingsprestatie dankzij de geleidende gel voor hardnekkige, volgroeide hand- en voetwratten
- Inclusief geleidende gel & beschermende pleisters
- Wortie Advanced Wratten & Voetwratten verwijderaar is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar oud

Toepassing
Voor het verwijderen van wratten en voetwratten.

Bestanddelen:
Dimethyl ether

Gebruik
In het geval van hardnekkige, volgroeide hand- en voetwratten, breng een druppel van de geleidende gel precies op de wrat aan, zonder te hard in de gel tube te knijpen.

Verwijder de dop en volg onderstaande stappen:

Gewone wratten & voetwratten
Zet het busje rechtop op een tafel en houd de ring stevig vast.
Laat het busje op de tafel staan. Draai de activeringskop naar stand 1 en druk deze gedurende 3 seconden in (overschrijd niet de 3 seconden). U hoort een sissend geluid.
Laat de activeringskop los en deze draait automatisch terug naar “0”. De metalen punt bevriest.
Houd de bevroren metalen punt nauwkeurig gedurende 20 seconden tegen de gewone wrat (handwrat) en 40 seconden tegen de voetwrat. 
Het is belangrijk dat de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing precies worden opgevolgd. Onzorgvuldig gebruik kan ertoe leiden dat het huidgebied te diep wordt bevroren, waardoor bij  vingers of tenen de bovenste huidlaag blijvend beschadigd kan worden. Dit kan leiden tot blijvende littekens of zenuwbeschadiging.

Wanneer de bevroren Wortie Advanced Wratten & Voetwratten verwijderaar-tip in contact komt met de wrat of voetwrat kan dit een licht pijnlijk gevoel geven door het bevriezingsproces. Dit is normaal en zal binnen een paar uur voorbij zijn.

TIP: 
Als u een bijzonder gevoelige huid hebt (d.w.z. als lopen moeilijk is na de behandeling), kunt u een schuimpleister gebruiken om de gevoelige zone van de voetwrat te beschermen na de behandeling. Haal de schuimpleister voorzichtig van de ruglaag. Breng de kleefzijde van de schuimpleister aan op de huid met de opening direct over de kleine, pijnlijke plek.

Niet gebruiken bij:
Niet gebruiken als u de te behandelen wrat niet goed kunt zien.
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.
Niet gebruiken als u diabetes of slechte doorbloeding heeft. 
Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.
Niet gebruiken op plaatsen waar de huid dun is, zoals het gezicht, oksels, de borsten, gebied rond de anus en in de schaamstreek. 
Niet gebruiken op geirriteerde huid en op gebieden met een infectie, rode huid of tekenen van een ontsteking zoals jeuk of zwelling.
Niet gebruiken op moedervlekken, wijnvlekken, wratten waaruit haar groeit, genitale wratten, wratten op het gezicht en wratten op slijmvliezen (binnenzijde van de mond, neus, anus, genitaliën, lippen, oren of vlak bij de ogen.

Waarschuwing
Overschrijd bij het aanbrengen niet de aangegeven aanbrengduur van 20 seconden voor gewone wratten of 40 seconden voor voetwratten.
Niet gebruiken als u de informatie in de bijsluiter of op het buisje niet kunt lezen.

Fabrikant
YouMedical BV
Rijnsburgstraat 9-11
1059 AT  Amsterdam

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.