Vitals Vitamine B Complex Actief Capsules

Optimale opneembaarheid en werkzaamheid – met biologisch actieve vormen van B2, B6, B12 en folaat

-
+

Op voorraad

3495
100 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Vitals

Glutenvrij Lactosevrij Vegetarisch

Vitals Vitamine B Complex Actief bevat zorgvuldig op elkaar afgestemde doseringen van alle B-vitaminen in de best opneembare verbindingen. Hierbij is zoveel mogelijk gekozen voor biologisch actieve vormen. Het voordeel hiervan is dat deze niet eerst hoeven te worden omgezet alvorens als co-enzym werkzaam te kunnen zijn in de stofwisseling. Dit zijn dus de lichaamseigen vormen en ook de vormen waarin B-vitaminen in voeding voorkomen.

B-vitaminen werken samen als een team. Dus wanneer er een hoge inname van één enkele B-vitamine is gewenst, kan deze het beste worden gecombineerd met een B-complex. B-vitaminen zijn wateroplosbaar en worden niet in het lichaam opgeslagen. Daarom dienen ze dagelijks in voldoende mate te worden ingenomen.

1 capsule per dag bij de maaltijd met voldoende water innemen of zoals geadviseerd. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Gegarandeerd vrij van: gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en bevat geen gmo’s. Droog, afgesloten, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Let op: gebruik van een supplement met riboflavine kan voor een (onschuldige) heldergele verkleuring van de urine zorgen.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.