Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog

DA Drogisterij & Parfumerie Gulpen

DA Drogisterij en Parfumerie Gulpen ligt aan de gezellige winkelstraat de Rijksweg in het Limburgse Heuvelland. De drogisterij is een combinatiewinkel van een drogisterij, een postkantoor en een ING-servicepunt. Je kunt hier o.a. terecht voor advies op het gebied van gezondheid, schoonheid, medicatie en voet- en wondverzorging. Gesloten op carnavalsmaandag en dinsdag

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Gulpen

Rijksweg 53

6271 AC Gulpen

043-4503480

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

07:00 - 18:00

Dinsdag

07:00 - 18:00

Woensdag

07:00 - 18:00

Donderdag

07:00 - 18:00

Vrijdag

07:00 - 18:00

Zaterdag

07:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

DA Drogisterij en Parfumerie Gulpen is groot, geordend en biedt veelzijdige services en producten. Het personeel is zeer ervaren en weet alles op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging

Een veelzijdig team

Het winkelteam van DA Drogist Gulpen bestaat uit zes werknemers, waaronder schoonheidsspecialisten en drogisten met specialisaties als pedicure en oogmetingen. Nico Beuken is de eigenaar en directeur van de winkel. Dat hij in een drogisterij wilde werken, wist hij al vroeg. Zijn ouders namen in 1958 een drogisterij over en Nico werd in de wieg achter de toonbank gezet. Nico: “Ik was graag bij mijn vader in de winkel. Nadat ik mijn scholen heb doorlopen, heb ik vijf jaar ervaring opgedaan als filiaalchef in de DA drogisterij in Oud-Loosdrecht. Daarna was de tijd rijp om een eigen zaak te starten.” Nico is zeer bevlogen en heeft een brede kennis van het vak. Samen met drogisten Ria en Ashley adviseert hij de klant over gezondheidszaken, medicatie en ING vraagstukken. Dankzij een pedicure opleiding kan Nico ook helpen met vragen over voetverzorging. 

Altijd het juiste advies

In de drogisterij werken ook schoonheidsspecialisten Ashley en Ria. Bij hen kun je terecht met al je vragen over huidverzorging, visagie en parfumerie. Het personeel heeft veel ervaring. Zo zitten Nico en Ria al veertig jaar in het vak en zijn zij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Het personeel heeft veel opleidingen en bijscholingen gevolgd: zo blijft hun kennis up-to-date en weten zij alles over hun producten. Zo krijg je altijd het juiste advies.

Een uitgebreid assortiment voor toeristen

De winkel is onderscheidend vanwege de ruimte oppervlakte en behoort tot een van de grootste drogisterijen binnen de DA organisatie. Door de ruime afmetingen kunnen zij complete assortimenten aanbieden en zijn veel merken voorradig. Nico: “De klant komt bij ons geen boodschappen doen, maar shoppen. Omdat veel toeristen het Limburgse Heuvelland bezoeken voor een sportief uitje, is het assortiment hierop aangepast. Voetverzorgingsproducten en sport- en wondverzorging artikelen zijn in alle variaties voorradig. Ook voor sport-braces kun je in de winkel terecht. Onze kinesist vindt altijd de juiste oplossing voor uw probleem.”

Een bijzondere winkelervaring

Het ruime, unieke assortiment, de expertise van het personeel en de klantvriendelijkheid maken winkelen in de drogisterij een prettige ervaring. Het team krijgt dan ook dagelijks complimenten van hun klanten over de service en de aankleding van de winkel. Nico: “Wanneer onze klanten tevreden de deur uitgaan, zijn wij ook volledig tevreden. Elke dag nieuwe gezichten zien en de klanten een oplossing bieden voor hun problemen, geeft ons een voldaan gevoel.”

Social Media

Volg DA Drogisterij Gulpen op Facebook

Aanvullende diensten

Servicepunt ING

Kantoorartikelen

Loterijen

Fotoservice

Gaatjes Schieten

Gratis Parkeren

Wenskaarten

Luxe Parfumerie

Pasfoto's

Servicepunt PostNL

Eyelove