• Levering binnen 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilig betalen met iDeal
  • Gratis retourneren
  • 14 dagen bedenktijd

Werken bij DA

Ter versterking van onze organisatie zoeken wij een             
                     
 Commercieel Assistent

 Zwolle - 40 uur per week


Waar ga je werken?
Nederlandse Drogisterij Service B.V. (NDS) is  de franchiseorganisatie voor zelfstandige drogisterijen in Nederland. NDS is met haar eigen distributiecentrum en servicekantoor de franchisegever van de DA-drogistenformule. De ruim 230 aangesloten zelfstandige DA-ondernemers zijn de meest deskundige drogisten in Nederland. Wij zijn een sympathieke en betrouwbare organisatie en staan voor een eerlijk advies over de beste producten. We onderhouden duurzame relaties met onze klanten en zijn ons bewust van een veranderende omgeving.

Wat ga je doen?
Momenteel heeft NDS een vacature voor de functie van Commercieel Assistent binnen de afdeling Category Management. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de realisatie van de omzet en marge doelstellingen door een optimale invulling van het assortiment, de vertaling ervan in schappenplannen en de invulling van een effectief promotiebeleid. In de functie van Commercieel Assistent ondersteun je de Category Manager bij de realisatie van deze doelstellingen. Je draagt zorg voor een correcte administratieve verwerking, je hebt contact met leveranciers en je denkt pro-actief mee.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde Commerciële opleiding op hbo-niveau.
  • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring als commercieel medewerker, maar een ambitieuze starter met een commerciële instelling is ook welkom.
  • Affiniteit met Retail, ervaring in de drogisterij branche is een pre.
  • Goede kennis van Excel en Powerpoint
  • Je bent klantgericht en je werkt accuraat en resultaatgericht
  • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij werken met ongeveer 100 medewerkers in een informele organisatie en met een samenwerkingsgerichte sfeer. Samen werken we aan de continuïteit en vernieuwing van de DA-formule. Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een dynamische retailorganisatie met afwisselende werkzaamheden en fijne collega’s.

Solliciteren?
Wil jij onderdeel uitmaken van de afdeling Category Management van NDS en beschik je over bovengenoemde functie eisen? Mail dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vóór 1 mei 2017 je motivatie en je cv naar HR@da.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.

 

 

Open sollicitatie functies Hoofdkantoor

N.B. Onderstaand sollicitatieformulier is alleen voor functies op het hoofdkantoor. Sollicitaties voor functies in een winkel worden niet in behandeling genomen. Wil je solliciteren bij een winkel, dan kun je contact opnemen met de winkel zelf.

 
Velden met * zijn verplicht.