VSM Puur Mama Zwangerschapsvitamines

Puur Mama Vitamines voor zwangeren.

-
+

Op voorraad

1679
90 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 270+ winkels

Bekijk alles van: Vsm

De selectie en dosering van vitamines en mineralen is specifiek afgestemd op jouw vitaminebehoefte in de periode voor, tijdens en na de zwangerschap, maar ook op de behoefte van je ongeboren of borstgevoede kindje.

De tabletten bevatten een beperkte hoeveelheid vitamine A in de vorm van β-caroteen, verschillende vitamines B, vitamine C, D en E en mineralen.

Deze vitamines en mineralen zijn geselecteerd om jou als (aanstaande) moeder in goede conditie te houden. Zo bevat de tabletten onder ander vitamine B1, B2, B3, B5, B8 en B11.

Thiamine (vitamine B1) is goed voor het zenuwstelsel en het geheugen. Riboflavine (vitamine B2) ondersteunt de energiestofwisseling en de instandhouding van normale rode bloedlichaampjes. Niacine (vitamine B3) activeert de natuurlijke energie in het lichaam en voedt de huid. Pantotheenzuur (vitamine B5) draagt bij tot de vermindering van moeheid. Biotine (vitamine B8) is goed voor de conditie van het haar en het behoud van een goede houd.

Verder

VSM puur Mama zwangerschapsvitamines is bestemd voor inname via de mond. De tabletten bevatten een uitgebalanceerde samenstelling en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Eén maal daags 1 tablet met water innemen, bij voorkeur bij de maaltijd. Het is raadzaam de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Je kunt de VSM puur Mama zwangerschapsvitamines al gebruiken vanaf het moment dat je stopt met anticonceptie. Wij adviseren ten minste een maand voordat je zwanger wilt worden te beginnen, om zo de hoeveelheid foliumzuur in je lichaam goed op peil te krijgen. Ook tijdens de zwangerschap, in de herstelperiode na de bevalling en in de periode van borstvoeding is het zinvol om deze vitamines te gebruiken. Voor aanvulling van het omega-3 DHA ve

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.