VSM Arniflor Gel

Eerste hulp bij kleine ongelukken in en om het huis, in gelvorm

-
+

Op voorraad

749
25g
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Klantenservice tijdens kantooruren

Als je het prettiger vindt om een smeersel op de huid aan te brengen dat niet vet is, heel goed wordt geabsorbeerd en snel opdroogt, kun je het beste voor de gel-variant van VSM Arniflor kiezen. Net als de zalf van VSM Arniflor, is dit een natuurlijk, plantaardig middel op basis van Arnica montana (valkruid) dat is bedoeld voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid. Daarnaast wordt met deze gel-variant het herstellend vermogen van de huid extra ondersteund, omdat er Calendula officinalis (goudsbloem) aan is toegevoegd. Gebruik dit product bijvoorbeeld bij kneuzingen, verstuikingen en blauwe plekken. Per 100 gram bevat VSM Arniflor Gel maar liefst 10 gram Arnica montana-extract.

VSM Arniflor Gel is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Dit product is ook zeer geschikt voor kinderen en baby’s (vanaf 0 jaar) en uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op een intacte huid. Gebruiksaanwijzing: 1. Open de tube met behulp van de punt in de dop. 2. VSM Arniflor Gel twee- tot driemaal daags op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. 3. Om vlekken in kleding te voorkomen, kan de ingesmeerde huid worden afgedekt.

Indicatie

Homeopatisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopatische geneeswijze.

Contra-indicatie

Open wonden.

Werkzame stoffen

arnica montana 10 mg/g

Toedieningsvorm

gel

Dosering

2-3x per dag

Dosering Maximaal

3x

Gebruik bij borstvoeding

Ja

Gebruik tijdens de zwangerschap

Ja

Gebruik

plek inmasseren, evt afdekken tegen vlekken

Niet gebruiken

Uitsluitend uitwendig gebruik. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Raadpleeg huisarts

Algemeen: Als u de spier of het gewricht nauwelijks kunt bewegen. Als niet duidelijk is waar de pijn door komt, zeker als u daarbij medicijnen gebruikt. Bij bonkende pijn. Bij zenuwpijn, zoals een hernia. Als rugpijn uitstraalt naar één been. Bij pijn die binnen 48 uur niet minder wordt of juist verergert. Bij tintelingen in armen of benen, of in de handen. Als u bij het bewegen pijn in de kuiten heeft, die na enkele minuten rust weer overgaat. Als u rug- of buikpijn heeft en daarbij koorts heeft. Bij blauwe plekken: Als u een blauwe plek heeft met een doorsnede van meer dan 10 cm en bloedverdunners, antidepressiva of corticosteroïden gebruikt. Bij een blauwe plek die veel groter is dan u verwacht. Bij gewrichten: Als het gewricht warm, rood en gezwollen is. Als u naast gewrichtspijn ook

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.