Voltaren Emulgel

Werkt pijnstillend en ontstekingsremmend, precies daar waar het nodig is

-
+

Op voorraad

1099
60g
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Klantenservice tijdens kantooruren

Voltaren Emulgel is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van milde tot matige gewrichtspijnen in de knieën en vingers (als gevolg van artrose). Het is een geneesmiddel dat je in de huid wrijft, alwaar het diep doordringt, zodat de pijnverlichtende en ontstekingsremmende kracht van de werkzame stof ‘diclofenac’ op exact de juiste plek wordt geconcentreerd. Daar remt dit bestanddeel de productie van de stoffen die actief betrokken zijn bij pijn en ontstekingsreacties; prostaglandines genaamd. De gel is eenvoudig aan te brengen en wordt goed opgenomen, waardoor de pijn en eventuele ontsteking en zwelling razendsnel worden tegengegaan. Daarnaast heeft deze gel ook nog eens een heerlijk verfrissend en verzachtend effect op je huid.

Breng Voltaren Emulgel viermaal daags aan op het gebied van de knie of hand dat pijn doet. Wrijf de gel zachtjes in de huid. De benodigde hoeveelheid is afhankelijk van de omvang van de pijnlijke of gezwollen plek. Gewoonlijk is een hoeveelheid ter grootte van een kers tot een walnoot voldoende. Het actieve bestanddeel, diclofenac, behoort tot de groep medicijnen die 'niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen' (NSAID’s) wordt genoemd. Lees voor gebruik de bijsluiter. Hierin vind je tevens de uitgebreide gebruiksinstructies.

Indicatie

Lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn van knie of vingers.

Contra-indicatie

Overgevoeligheid voor NSAID's, zoals diclofenac, aspirine en ibuprofen. Derde trimester zwangerschap.

Werkzame stoffen

diclofenac diethylamine 1.16 procent

Toedieningsvorm

gel

Leeftijd

volwassenen

Dosering

1-4x per dag

Dosering Maximaal

4x

Gebruik bij borstvoeding

Overleg arts

Gebruik tijdens de zwangerschap

Overleg arts

Gebruik

insmeren op pijnlijke plek hand of knie

Niet gebruiken

Alleen uitwendig gebruik op intacte huid. Niet met niet-occlusieve verbanden. Niet langer dan 3 weken gebruiken. Bij pijn die niet verminderd, niet langer dan 7 dagen gebruiken.

Raadpleeg huisarts

Algemeen: Als u de spier of het gewricht nauwelijks kunt bewegen. Als niet duidelijk is waar de pijn door komt, zeker als u daarbij medicijnen gebruikt. Bij bonkende pijn. Bij zenuwpijn, zoals een hernia. Als rugpijn uitstraalt naar één been. Bij pijn die binnen 48 uur niet minder wordt of juist verergert. Bij tintelingen in armen of benen, of in de handen. Als u bij het bewegen pijn in de kuiten heeft, die na enkele minuten rust weer overgaat. Als u rug- of buikpijn heeft en daarbij koorts heeft. Bij blauwe plekken: Als u een blauwe plek heeft met een doorsnede van meer dan 10 cm en bloedverdunners, antidepressiva of corticosteroïden gebruikt. Bij een blauwe plek die veel groter is dan u verwacht. Bij gewrichten: Als het gewricht warm, rood en gezwollen is. Als u naast gewrichtspijn ook

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.