Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

8.6 uit  3767 reviews

We weten dat niet elke dag een makkelijke dag is. Het leven zit nu eenmaal vol hindernissen. Maar wanneer je een dag ervaart die comfortabel verloopt, is het leven geweldig. Bij Vitility houden ze van die dagen. En het merk draagt graag haar steentje bij om nog veel meer van die dagen te hebben. Daarom ontwikkelt Vitility producten die je dagen makkelijker maken. Dus laat vandaag het begin zijn van meer makkelijke dagen!

Vitility is het merk achter de handigste producten zoals douchehoezen, wandelstokken en openers. Gewoon alledaagse producten dus die helpen om een zo’n actief en zelfstandig mogelijk leven te leiden. Voor mensen met én zonder medische beperking, voor zowel jong als oud. Vitility is er voor iedereen.

Het uitgebreide assortiment van Vitility is opgedeeld in zes verschillende categorieën. Met dit assortiment biedt Vitility handige producten die onder andere helpen met mobiliteit, persoonlijke verzorging, veiligheid in en om huis, koken, eten, drinken, wandelen, huishoudelijke taken, medicatie, tuinieren en nog veel meer.

Vitility

Populaire producten zijn de meubels die de badkamer stukken makkelijker maken zoals krukjes, matten en grepen. Ook heeft Vitility handige producten voor in de keuken die alledaagse handelingen als het openen van bijvoorbeeld een verpakking vereenvoudigen. Naast verschillende openers, snijplanken en andere handige hulpmiddelen, heeft Vitility bijvoorbeeld ook douchehozen, tuingereedschap, penverdikkers en nog veel meer artikelen. Allemaal zijn ze erop gericht om het leven makkelijker maken!

Dat makkelijker maken doet Vitility al sinds 2008. Tegenwoordig kun je Vitility producten vinden in bijna 50 landen. Het merk is innovatief en kijkt op een positieve manier naar oplossingen, zonder te focussen op beperkingen of leeftijd. Je zou kunnen zeggen dat het glas altijd halfvol is, maar zo zien ze het bij Vitility graag. Het maakt het leven positiever en mooier, ongeacht leeftijd of beperking. Vitility blijft als merk ontwikkelen en is altijd op zoek naar verbeteringen. Het is gewoon niet genoeg om doordachte, comfortabele producten te maken, zodat activiteiten makkelijk en onafhankelijk kunnen worden uitgevoerd. Dat gaat niet van de ene op de andere dag doen, maar we kunnen het altijd proberen. En dat maakt het leven nog gemakkelijker en aangenamer. Elke dag, de gehele dag door.

Productgroep:
 1. Scharen, Vijlen & Pincetten 1
 2. Medische Hulpmiddelen & Accessoires 6
 3. Medicijngebruik 8
 4. Katheter En Urinaal 4
 5. Wonen & Slapen 1
 6. Blessures 7
 7. Persoonlijke verzorging 4
 8. Badkamer 7
 9. Eten 2
 10. Keukengerei 7
 11. Mobiliteit 6
 12. Aankleden 1
 13. Revalidatie 2
 14. Drinken 3
 15. Tuin 2
 16. Onderweg 1
 17. Opstaan 1
Toon minder Toon meer
Categorie:
 1. DA
Prijs:
€ 0 t/m € 80
Merk:
 1. Vitility 63
Doelgroep:
 1. Familie 1
 2. (Jong) volwassenen 8
 3. Senioren 52
Volume:
 1. 1 stuks 62
 2. 3 stuks 1