Door extreme Black Friday drukte kan het zijn dat je pakketje later bezorgd wordt dan gepland.

Productgroep:
  1. Medicijngebruik 9
  2. Katheter En Urinaal 1
  3. Blessures 8
  4. Persoonlijke verzorging 4
  5. Aankleden 1
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 25
Merk:
  1. DA 1
  2. Vitility 22
Doelgroep:
  1. (Jong) volwassenen 6
  2. Senioren 17
Volume:
  1. 1 stuks 23

Vitility is het grootste merk op het gebied van handige producten voor alledaags gebruik. Vitility producten maken het leven een stuk makkelijker. Ook op het gebied van verzorging en comfort heeft Vitility een ruim assortiment artikelen. Vitility biedt handige hulpmiddelen die de dagelijkse persoonlijke verzorging makkelijk maken. Er is een uitgebreide selectie producten die onder andere helpen bij het wassen, aanbrengen van crèmes en het verzorgen van nagels.

Verzorging en Comfort

Het is niet altijd eenvoudig om simpele handelingen als het kammen van je haar, of het wassen van je rug uit te voeren. Vitility heeft de oplossing met producten met een verlengd handvat. Vitility heeft zelfs een nagelschaar die verlengd is zodat je makkelijker bij je teennagels kunt. Ook andere handige nagelverzorgingsproducten van Vitility vindt u in ons assortiment.

Als aan- of uitkleden lastig is, kun je gebruik maken van een aankleedstok, een knopenhaak om bijvoorbeeld bloezen te knopen, of elastische veters die veterschoenen weer praktisch maken voor diegenen die niet iedere dag willen of kunnen strikken.

Helaas doet ons lichaam niet altijd wat we willen. Daar is ondersteuning bij nodig. Om te herstellen of om juist blessures te voorkomen. Vitility heeft een collectie bandages die prettig zitten en doen wat ze moeten doen: geblesseerde gewrichten en spieren te ondersteunen. Je kunt de bandages ook preventief gebruiken om overbelasting te verminderen. Ze zijn verkrijgbaar voor elleboog, pols, knie en enkel. Ook cervicaalsteunen passen in dit rijtje thuis. Deze cervicaalsteunen worden ook weleens nekbrace genoemd en zijn in meerdere maten verkrijgbaar. Ze zijn eenvoudig om te doen en ze sluiten met klittenband. Ze zorgen voor ondersteuning van de nek en verlichten pijn.

Ooit weleens een pijnstiller proberen te splitten? Ooit weleens van een pil poeder proberen te maken? Gelukkig heeft Vitility oplossingen voor deze voor velen zeer herkenbare problemen. Pillen en andere medicijnen horen tot de dagelijkse realiteit voor miljoenen Nederlanders. Vitility helpt met pilsplitters en -vergruizers maar ook met een piluitdrukker die zorgen dat je de pil met minder moeite uit de verpakking krijgt. Daarnaast heeft Vitility ook nog slimme pillendozen die werken met een app voor op je smartphone. Deze nemen de planning over zodat je er zelf niet meer aan hoeft te denken. De app geeft zelfs een reminder als je voorraad op dreigt te raken.

8.6 uit  3631 reviews