Terranova Chlorella 500mg Complex Capsules

-
+

Op voorraad

2195
50 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Terranova

Terranova Chlorella 500mg

Chlorella bevat 19 soorten belangrijke aminozuren of eiwitten in grote hoeveelheden. Er zitten veel gezonde vetten in waaronder alfalinoleenzuur en omega 3 vetten. Het bevat een lange lijst aan vitaminen: betacaroteen, B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12, biotine, inositol, vitamine C, E en K. Het is heel bijzonder dat alle vitaminen uit het B-complex in één soort voedsel voorkomen. Daarnaast bevat het carotenoíden, chlorofyl, vezels, glucosamine, de enzymen chlorofyllase en pepsine en de mineralen calcium, fosfor, kalium, magnesium, ijzer, zink en koper. Van alle geregistreerde planten op de wereld, bevat het daarnaast ook de hoogste concentratie van chlorofyl. 

De chlorella van Terranova groeit in een afgelegen regio in het binnenland van Mongolië en worden zorgvuldig gemonitord in een binnenmilieu met gezuiverd water. De chlorella is verwerkt op een manier die de celwanden breekt om het vrijgeven van nutritionele waarde te vergemakkelijken. Dit proces en technologie heet 'schuifspanning' en benodigd geen chemicaliën of destructieve hitte. 

De capsules van Chlorella 500mg zijn biologisch én daarnaast 100% additieven vrij. Ze zijn ideaal om als capsule in te nemen, alsook om te openen en toe te voegen aan smoothies en recepten.

Kernwaarden Terranova

Waar zijn de capsules van gemaakt?
De capsules van Terranova zijn volledig plantaardig. Ze zijn namelijk van hydroxypropyl methylcellulose, afkomstig van houtpulp en door ons lichaam minstens zo snel oplosbaar als gelatine.

Kan ik als vegetariër of veganist Terranova voedingssuppletie gebruiken?
Ja. Terranova’s gehele lijn aan voedingssupplementen is volledig veganistisch, dus ook vegetarisch. Ook eventueel nieuw komende producten zullen volledig veganistisch zijn.

Bevatten de producten van Terranova additieven?
Nee. Terranova’s producten zijn volledig vrij van smaakstoffen, kleurstoffen, vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven. Dit onderstreept de diepe betrokkenheid van Terranova’s ontwikkelaar Stephen Terrass bij de kwaliteit van de producten én bij u als eindgebruiker.

Wat betekent (het logo) MagniFood op de Terranova producten?
MagniFood is Terranova’s overkoepelende naam voor verschillende ingrediënten samen, zoals de gewassen, fruit en kruiden. Elk product heeft echter een andere samenstelling qua gewassen, groenten, fruit en kruiden. Deze samenstelling is met zorg geselecteerd en maakt dat Terranova’s producten een meer effectieve uitwerking hebben, zoals het verbeteren van absorptie, biologische beschikbaarheid, functie en effect van de voedingsstoffen in het product. 

Wat betekent (het logo) Phytofresh op de Terranova producten?
PhytoFresh op Terranova’s producten betekent dat de gewassen, groenten, fruit en kruiden vers zijn gevriesdroogd.

Terranova’s ingrediënten komen voornamelijk van de gecertificeerde boerderij; Eclectic Instituut. Hier worden de ingrediënten op piekniveaus geoogst met de hand, om vervolgens te worden gevriesdroogd. Piekniveau wil zeggen, dat planten eerst volledig volgroeid zijn, alvorens men ze van het land haalt. Dit gebeurt met de hand, zodat de planten intact blijven en niet worden beschadigd door machines. Vervolgens worden de planten binnen het uur gevriesdroogd. Dit betekent dat alle vloeistoffen, het water, eruit wordt gesublimeerd. Zo houdt men alleen de complexe structuur van de plant over, dus met vitaminen en mineralen. Door dit proces toe te passen blijft de prachtige, voedzame structuur van de plant langer behouden én hoeft het enkel licht gemalen te worden tot poeder.

Alfa-linoleenzuur (ALA) draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed

B12 is van belang voor de vorming van rode bloedcellen en helpt bij het celdelingsproces.
Vitamine B6, 11 en 12 zijn belangrijk voor het energiemetabolisme en helpt energie vrij te maken uit de voeding.
Vitamine B6, 11 en 12 zijn goed voor het geheugen en goede gemoedstoestand. En ondersteunt de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
Vitamine B6, 11, 12  ondersteunen de afweer van het lichaam en ondersteunen het immuunsysteem.

Calcium, koper, fosfor en magnesium dragen bij aan de instandhouding van sterke botten en zijn van belang voor de samenstelling van de botten.

Fosfor, Calcium en Magnesium zijn voor het behoud van een sterk gebit.
Zink is goed voor haar en nagels en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Samenstelling per dagdosering van 1 vegetarische capsule  
Chlorella  500mg
[Gebroken celwand] (Chlorella pyrenoidosa)  
Vegetarische capsule (hydroxypropyl methylcellulose) 95mg
* Vers Gevriesdroogd  

Ingredienten
Chlorella*, Vegetarische capsule (hydroxypropyl methylcellulose)
*biologisch

Gebruik
Als voedingssupplement voor volwassenen: neem 1 tot 2 capsules per dag tijdens de maaltijd.

Op een koele, droge plaats bewaren.

Distributeur
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE  Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Verantwoorde zorg, ook online.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Altijd onze folder bij de hand

AlleFolders

Check onze folders bij AlleFolders.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.