Tantum Crème

Doeltreffend geneesmiddel bij spierpijn, overbelasting en blessures

-
+

Op voorraad

1499
60g
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Klantenservice tijdens kantooruren

Heb je last van pijnlijke spieren en gewrichten, door overbelasting of een blessure of bijvoorbeeld? Dan is Tantum Crème het ideale verzorgingsproduct! Dit is een effectieve pijnstiller in crèmevorm die met de werkzame stof benzydaminehydrochloride tevens zwellingsverminderend en ontstekingsremmend werkt. Tantum Crème kan op de specifieke pijnlijke plek worden gesmeerd en dringt daardoor diep door tot in de kern van het probleem. De pijn wordt bij de bron verlicht en de ontsteking, die daar vaak aan ten grondslag ligt, geremd. Daarnaast neemt de eventuele zwelling af. Zo helpt Tantum je van die belemmerende pijn in spieren en gewrichten af. Tantum Crème kan onder meer worden gebruikt bij verstuikingen, verrekkingen, kneuzingen en stijfheid.

Tantum Crème is uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. De crème zachtjes op de plaats van de aandoening in de huid wrijven, totdat deze volledig door de huid is opgenomen. Doe dit bij voorkeur zo spoedig mogelijk na de overbelasting of het oplopen van de blessure. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet toepassen op een geïrriteerde huid en open wonden. Bij twijfel of langdurige pijn wordt geadviseerd een arts te raadplegen.

Indicatie

Pijnstillend, zwellingverminderend en ontstekingremmende werking.

Contra-indicatie

Geïrriteerde huid en open wonden.

Werkzame stoffen

benzydaminehydrochloride 30 mg/g

Toedieningsvorm

creme

Dosering

1-4x per dag

Dosering Maximaal

4x

Gebruik bij borstvoeding

Ja, korte tijd en kleine oppervlakk

Gebruik tijdens de zwangerschap

Overleg arts

Gebruik

zachtjes inmasseren tot crème volledig opgenomen is

Niet gebruiken

Huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen,verminderde nierfunctie en/of onvoldoende werking van het hart. Kinderen tot 18 jaar.

Raadpleeg huisarts

Algemeen: Als u de spier of het gewricht nauwelijks kunt bewegen. Als niet duidelijk is waar de pijn door komt, zeker als u daarbij medicijnen gebruikt. Bij bonkende pijn. Bij zenuwpijn, zoals een hernia. Als rugpijn uitstraalt naar één been. Bij pijn die binnen 48 uur niet minder wordt of juist verergert. Bij tintelingen in armen of benen, of in de handen. Als u bij het bewegen pijn in de kuiten heeft, die na enkele minuten rust weer overgaat. Als u rug- of buikpijn heeft en daarbij koorts heeft. Bij blauwe plekken: Als u een blauwe plek heeft met een doorsnede van meer dan 10 cm en bloedverdunners, antidepressiva of corticosteroïden gebruikt. Bij een blauwe plek die veel groter is dan u verwacht. Bij gewrichten: Als het gewricht warm, rood en gezwollen is. Als u naast gewrichtspijn ook

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.