Voor goede voetverzorging kies je voor de producten van Scholl. Met meer dan 100 jaar ervaring weten zij precies wat jouw voeten nodig hebben.

Scholl producten

De gezondheidsproducten van Scholl zijn geschikt voor verschillende behoeftes. Zo zijn er verschillende inlegzolen voor elke schoen. Ook biedt Scholl producten die helpen bij voetproblemen als eelt, kloven, schimmel en kalknagels. Bij DA vind je een uitgebreid aanbod van Scholl producten.

Scholl Velvet Smooth

Veel mensen hebben last van eelt. Eelt is een verdikking van de bovenlaag van de huid en ontstaat door druk en wrijving. Om eelt te verwijderen kun je de Scholl Velvet Smooth gebruiken. Deze elektronische voetvijl verwijdert eelt en maakt je voeten weer zacht en glad. De rollers bevatten diamantkristallen en zijn verwisselbaar. Er zijn drie verschillende sterkten: Extra grof (voor dikke eelt), Regular (voor de harde huid) en Extra fijn (voor een subtiele afwerking).

Scholl inlegzolen

Scholl heeft een ruim assortiment aan inlegzolen. De GelActiv zooltjes zijn comfortabel en passen in iedere schoen. Zo zijn er zooltjes voor alledaagse schoenen, sportschoenen, werkschoenen, platte schoenen, open schoenen, hakken en hoge hakken.

Scholl inlegzolen voor hoge hakken

Scholl heeft inlegzolen voor hakken, zoals de GelActiv Everyday heels. Deze zooltjes ondersteunen je voeten bij het dragen van hakken tot 8 cm. De zachte gel in de zooltjes zorgt ervoor dat de druk op je voeten wordt verlicht. Hoge hakken zetten de voeten nóg meer onder druk. Gebruik voor een hak hoger dan 8 cm Scholl GelActiv voor Hoge Hakken. Deze zolen geven een comfortabel gevoel en zijn speciaal ontworpen om de voet stevig op zijn plaats te houden.

Scholl voor behandeling van kalknagels

Kalknagels komen vaak voor. Ze worden veroorzaakt door een schimmelinfectie. Je herkent kalknagels aan verkleuringen aan de nagelrand, broosheid, een verdikking van de nagel en vervorming. Om te voorkomen dat de infectie zich verspreidt, is het raadzaam de nagel te behandelen. De Scholl kalknagel behandelset bevat hygiënische wegwerpvijlen waarmee je de toplaag van de nagel weg kan vijlen en een vloeistof kunt aanbrengen. De vloeistof dringt zo diep in de nagel door en zorgt ervoor dat de schimmel zich niet verder verspreidt. Lees voor het kopen van een gezondheidsproduct altijd even de aanwijzingen op de verpakking. Voor uitgebreid advies kun je altijd terecht bij een DA drogist.

Hier vind je regelmatig voordelige Scholl aanbiedingen

Bij DA Drogist zijn er regelmatig aanbiedingen van het merk Scholl. Zoals onze 1+1 gratis acties. Houd de webshop en de folder in de gaten! Je bestelt een product gemakkelijk bij ons online. Als je voor 21:00 besteld, heb je jouw Scholl product de volgende dag in huis. Voor advies over de artikelen kun je altijd langskomen in een van onze winkels. Wij helpen je graag.

Productgroep:
 1. Crèmes, Zalven & Sprays 5
 2. Pedicure 10
 3. Blaren 6
 4. Kleding 4
Categorie:
 1. DA
Prijs:
€ 0 t/m € 45
Soort aanbieding:
 1. 2e Halve Prijs 23
Merk:
 1. Scholl 25
Doelgroep:
 1. Familie 1
 2. (Jong) volwassenen 25
Volume:
 1. 4 stuks 1
 2. 1 stuks 8
 3. 150ml 3
 4. 60ml 3
 5. 2 stuks 8
 6. 8 stuks 1
 7. 1PR 1