We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Vanwege enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen. Momenteel kan het ongeveer 2 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt.

Productgroep:
 1. Man 35
 2. Vrouw 16
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 63
Merk:
 1. Bic 11
 2. DA 3
 3. Gillette 19
 4. Hans Baier 1
 5. Wilkinson 17
Doelgroep:
 1. A 5
 2. Vrouw 14
 3. Man 30
 4. (Jong) volwassenen 1
Volume:
 1. 4 stuks 15
 2. 1 stuks 5
 3. 5 stuks 4
 4. 12 stuks 3
 5. 10 stuks 6
 6. 6 stuks 2
 7. 8 stuks 6
 8. 3 stuks 7
 9. 15 stuks 1
 10. 11 stuks 2

Bestel je scheermesjes online. Het scheermesjesassortiment van DA biedt je een grote keuze aan de beste moderne scheersystemen en aanverwante producten zoals scheermesjes, wegwerpapparaten en aparte mesjes. voor mannen én de beste scheermesjes voor vrouwen! Bekijk alle scheermessen, voor mannen en vrouwen, hier online en bestel meteen!

8.6 uit  2244 reviews
12 stuks
3225

Geen voorraad

10 stuks
299

Geen voorraad

Al in de bronstijd maakten de mensen gebruik van scheermesjes. Ze hadden een ovale vorm en waren gemaakt van brons. Gelukkig kunnen we dat nu uitbesteden aan professionals. En we hoeven er zelfs niet meer voor naar de winkel. We kopen gewoon onze scheermesjes online.

Nat scheren is de trend. En je scheermesjes online aanschaffen ook!

Verreweg de meeste mannen prefereren tegenwoordig scheren met zeep en een mes. Je moet het leren en het neemt tijd in beslag, maar niets gaat boven het frisse en prettige gevoel na een goede scheerbeurt. Tintelfris aan de dag beginnen is inderdaad een trend!

Scheermesjes online bestellen; welke zijn er allemaal verkrijgbaar?

In onze webshop vind je klassieke scheermessen, aparte mesjes, en wegwerpapparaten. Niet alleen van de topmerken Gillette en Wilkinson, maar bijvoorbeeld ook van Bic of het huismerk Idyl. Kortom, de keuze is heel groot.

De beste scheermesjes voor vrouwen.

Ook vrouwen gebruiken tegenwoordig veelvuldig een scheermes tegen ongewenste beharing. Maar de huid van een vrouw en de vorm van het lichaam zijn nu eenmaal anders dan van een man. Daarom zijn er speciaal voor vrouwen ontwikkelde scheersystemen. Deze hebben bijvoorbeeld koppen die anatomisch zijn afgesteld op het vrouwenlichaam. Voor vrouwen zijn er ook speciale scheermesjes online te koop met vochtinbrengende strips en gladmakende ingrediënten. Zowel Gillette, als Wilkinson hebben een groot assortiment scheermesjes voor vrouwen. Maar ook bij Bic heb je de keus.

We leven niet meer in de bronstijd. We kunnen dus gewoon heel gemakkelijk onze scheermesjes online bestellen. Tijdbesparend en wel zo handig! Bekijk alle scheermessen - voor mannen en vrouwen - en bestel meteen.