Dr Schar Lasagnabladen
Hiermee wordt het klaarmaken van een heerlijke glutenvrije lasagne kinderspel. Het recept van de bekende Lasagne Bolognese vind je op de verpakking.
Ingredienten
Maïszetmeel, EIEREN * 23%, rijstmeel, maïsmeel, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, verdikkingsmiddel: guarpitmeel
*= vrije uitloop eieren
Kan sporen bevatten van soja
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram |
Energie / kJ |
|
Energie / kCal |
|
Vetten |
|
verzadigde vetten |
|
Koolhydraten |
|
waarvan Suikers |
|
Voedingsvezel |
|
eiwitten |
|
Zout |
|
Gebruik
Bereiding:
Leg de deegblaadjes in kokend water en kook ze 4-5 minuten.
Leg ze in een ingevette ovenschaal,
afwisselend een laag deegblaadjes, een laag vleesragout en een laag bechamelsaus (herhaal dit 4-5 maal).
Bestrooi het geheel met geraspte kaas en klontjes boter.
Bak de lasagne gedurende ca. 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Koel en droog bewaren
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland