Sanalgin Tabletten

Voor volwassenen – bij pijn en koorts

-
+

Op voorraad

205
10 stuks
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen

Bekijk alles van: Sanalgin

Sanalgin bevat per tablet 250 mg paracetamol, 250 mg propyfenazon en 46 mg coffeïne als werkzame stoffen en behoort daarmee tot de groep van pijnstillende en koortsverlagende geneesmiddelen. Paracetamol en propyfenazon verlichten pijn en koorts, waarbij coffeïne een ondersteunend effect kan hebben en opwekkend werkt.

Je kunt Sanalgin inzetten bij pijn en koorts bij griep en verkoudheid, pijn en koorts na inenting, hoofdpijn, zenuwpijn, menstruatiepijn, spierpijn, kiespijn en spit. Lees voor gebruik de hele bijsluiter nauwgezet door. Deze bevat belangrijke informatie over dit geneesmiddel dat je zorgvuldig dient te gebruiken om een goed resultaat te bereiken. Voor meer info kun je natuurlijk altijd terecht bij een van onze drogisterijen.

De tablet in een glas water uiteen laten vallen, goed omroeren en dan opdrinken. Dosering: 1 tabl. p/keer, met een max. van 3 tabl. p/24 uur. Gebruik dit middel, zonder advies van een arts, niet langer dan 14 dagen achtereen. Sanalgin is niet geschikt voor kinderen.

Gebruik Sanalgin niet tijdens het 3e trimester van je zwangerschap of het geven van borstvoeding of bij: een overgevoeligheid voor pyrazolinon-derivaten, afwijkingen van het bloedbeeld, een ernstige hartzwakte, een maagzweer of een eerdere maagdarmbloeding als gevolg van het gebruik van pijnstillers. Er zijn ook situaties waarin je uiterst voorzichtig dient te zijn met dit middel. Raadpleeg de bijsluiter voor de volledige lijst en de daarbij behorende aanvullende informatie.

Indicatie

Ter verlichting bij hoofdpijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid of na vaccinatie, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn of menstruatiepijn.

Contra-indicatie

Allergie voor een van de bestanddelen. Overgevoelig voor pyrazolinon derivaten, afwijkingen bloedbeeld, hartzwakte, maagzweer, maagdarmbloeding, laatste 3 maanden zwangerschap, kinderen.

Werkzame stoffen

coffeïne 46 mg
paracetamol 250 mg
propyfenazon 250 mg

Toedieningsvorm

tablet

Leeftijd

volwassenen

Dosering

1

Dosering Maximaal

3

Gebruik bij borstvoeding

Nee

Gebruik tijdens de zwangerschap

Mogelijk, zie bijsluiter

Gebruik

uiteen laten vallen in ruime hoeveelheid water, omroeren en geheel opdrinken

Niet gebruiken

Als u zwanger wilt worden. Schadelijk bij overmatig alcoholgebruik. Niet langer dan 14 dagen gebruiken, zonder overleg arts.

Raadpleeg huisarts

Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren.
Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.