Rennie Duo

Krachtig zuur neutraliserend vermogen

-
+

Niet op voorraad

545
18 stuks

Geen voorraad

Bekijk alles van: Rennie

Rennie Duo heeft een krachtig zuur neutraliserend vermogen en werkt op 2 manieren: allereerst zet het overtollig maagzuur snel en effectief om in water en andere lichaamseigen stoffen. Als tweede legt het alginezuur een beschermend laagje op de maaginhoud tegen zure oprispingen. Rennie Duo is een maagzuurbinder met een lokale werking, direct en alleen in de maag. Rennie Duo wordt niet opgenomen in het bloed. Rennie Duo is een zelfzorggeneesmiddel dat je met een gerust gevoel dag en nacht kunt gebruiken. *Raadpleeg een arts alvorens je geneesmiddelen gaat gebruiken • Krachtig zuur neutraliserend vermogen • Legt een beschermend laagje op de maaginhoud • Kan dag en nacht worden ingenomen

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 2 tabletten opkauwen bij voorkeur 1 uur na de maaltijd en voor het slapen gaan. Bij brandend maagzuur mogen 2 tabletten tussendoor worden ingenomen.

Indicatie

Ter verlichting bij brandend maagzuur en zure oprispingen.

Contra-indicatie

Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Bij ernstige nierfunctiestoornissen of nierstenen, hoog calciumgehalte of verlaagd fosforgehalte.

Werkzame stoffen

alginezuur 1.50 mg
calcium carbonaat 625 mg
magnesium carbonaat 73.50 mg

Toedieningsvorm

kauwtablet

Leeftijd

vanaf 12 jaar

Dosering

2

Dosering Maximaal

12

Gebruik bij borstvoeding

Mogelijk, zie bijsluiter

Gebruik tijdens de zwangerschap

Mogelijk, zie bijsluiter

Gebruik

uur na maaltijd en vlak voor slapen gaan, goed kauwen. Bij geen verbetering van de klacht niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder overleg met arts.

Niet gebruiken

Bij geen verbetering of bij een verergering van de klachten niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder overleg met arts.

Raadpleeg huisarts

Als het gaat om kinderen met maagklachten (pijn in de bovenbuik). Bij eerder gebruik middelen tegen maagklachten zonder blijvend effect. Als de klachten verergeren of het voedsel niet goed zakt in de slokdarm. Bij braken i.c.m. afvallen en/of algehele malaise. Als er minder dan 1 jaar geleden een zweer aan maag of twaalfvingerige darm is behandeld. Als het gaat om een persoon ouder dan 50 jaar die voor het eerst klachten heeft. Bij een drukkende, zeurderige pijn in de buik tijdens zwangerschap. Bij pijn die uitstraalt naar de arm(en), kaken of de rug. Als de maagklachten verontrusten of binnen 2 weken niet verbeteren, ondanks gezonde voeding, bewegen of gebruik middel tegen maagklachten.

Elke kauwtablet bevat de werkzame bestanddelen calciumcarbonaat (625mg);magnesiumcarbonaat (73;5mg)en alginezuur (150 mg). De andere bestanddelen zijn natriumwaterstofcarbonaat; sucrose; glucose monohydraat; povidone; talk; magnesiumstearaat; dextraat; natriumsacharine; citroen crèmearoma(bevat citroen-; limoen-; sinaasappelolie; l-menthol; vanilline; maltodextrine; arabischegom; ascorbinezuur; butylhydroxyanisol); pepermuntaroma (bevatpepermuntolie;maltodextrine; arabische gom; silicon dioxide).

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Online aanbieder medicijnen

Alt_Text

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.