Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Easyglide Glijmiddel anaal bio 100 milliliter
image
Easyglide Glijmiddel anaal bio 100 milliliter

100 Milliliter

14
.
99
  • Bestelling af te halen in 300+ winkels

  • Gratis verzending vanaf 35.-

  • Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

Gegevens

Easyglide Glijmiddel anaal bio 100 milliliter

Easyglide Glijmiddel anaal bio
Easyglide Glijmiddel anaal bio

Dit is een intiem glijmiddel voor anaal gebruik en voor penis applicatie, bedoeld om te hydrateren en te bevochtigen om het comfort tijdens de seksuele activiteit te vergroten en het natuurlijke lichaamsvocht aan te vullen.

Geschikt in combinatie met latex condooms

- Glijmiddel op waterbasis
- 98% natuurlijk

Ingrediënten (INCI)
Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Sodium hydroxide, Sodium acetate, Isopropyl alcohol, Cellulose, Citric acid 98% Ingredients of natural origin The remaining 2% guarantees de quality and safety of the product

Gebruik
Smeer zoveel glijmiddel als je wilt op de gewenste lichaamsdelen en herhaal zo vaak als je wilt.
Test voorafgaand aan regelmatig gebruik door het aanbrengen van een beetje glijmiddel op de binnenkant van de onderarm. Stop het gebruik bij een allergische reactie.

Geschikt in combinatie met latex condooms.

Bewaaradvies
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik

Anderen kochten ook

Alle producten