Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

Preheels Spray

-
+

Op voorraad

1999
44.4ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Preheels

PreHeels is een handige spray die blaren voorkomt die worden veroorzaakt door frictie en wrijving. De formule is zodanig huidvriendelijk ontwikkeld, zodat de meeste mensen het product zonder irritatie kunnen gebruiken.

• Eén snelle spray voorkomt irritatie en blaren
• Klinisch bewezen veilig en effectief
• Hypoallergeen en aanbevolen door dermatologen
• Geschikt voor elk schoentype

Ingredienten
Dimethyl Ether, Ethyl Acetate, Methyl Acetate, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Isobutyl Acetate, Isopropyl Acetate, Dimethicone Copolyol, Parfum

Gebruik
Aerosol goed schudden voor gebruik. Spray het product op zo'n 10 cm afstand op de huid. Laat 90 seconden inwerken tot het glad en droog is. Zonodig herhalen om de laag te versterken.

De initiële alcoholachtige geur komt voort uit het snel verdampende toedieningssysteem van de formule, waardoor de coating snel kan drogen. De geur zal binnen 20 seconden vervagen, maar het beste is om het in een goed geventileerde ruimte te gebruiken.

GEVAAR: zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan ontploffen bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken tijdens gebruik van het product. Niet op open vuur of op andere ontstekingsbronnen sprayen. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Uit direct zonlicht houden. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Buiten bereik van kinderen houden. Bij inname van het product onmiddellijk een arts raadplegen. In geval van contact met de ogen onmiddellijk met water spoelen. Alleen gebruiken in een goed geventileerde ruimte. Vermijd inademing van het product, spray niet in de ogen of op een ontstoken huid. Niet aanbrengen op bestaande blaren, geïrriteerde huid of slijmvliezen. Gebruik van het product staken in geval van uitslag, roodheid of pijn en raadpleeg een arts. Gebruiksaanwijzing in acht nemen. MISBRUIK VAN OPLOSMIDDELEN KAN ONMIDDELLIJK DODELIJK ZIJN.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Verantwoorde zorg, ook online.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Altijd onze folder bij de hand

AlleFolders

Check onze folders bij AlleFolders.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.