Pharma Nord Bio-Quinon Active Q10 Gold 100 mg | Capsules

Gepatenteerde formule met aantoonbare superieure opneembaarheid – voor meer energie bij vermoeidheid

-
+

Op voorraad

5395
60 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Pharma nord

Co-enzym Q10

Het co-enzym Q10 is een in vet oplosbare, vitamineachtige stof – in deze vorm ook wel ‘ubiquinon’ genoemd – die normaal moeilijk in het lichaam wordt opgenomen. Pharma Nord heeft echter een speciale methode ontwikkeld om Q10 wel uitstekend in het lichaam opgenomen te krijgen.

Men heeft de best verkrijgbare kwaliteit Q10 opgelost in plantaardige olie, een uniek procedé van verhitting en afkoeling toegepast en lichtdichte, zachte gelatinecapsules ontwikkeld om de werkzame stoffen in te verpakken. Het resultaat: een Q10-preparaat met een ultrahoge opneembaarheid.

Naast 100 mg Q10 bevat dit voedingssupplement bovendien 25 mg vitamine C, die de energieproductie aanvullend ondersteunt door het in het lichaam aanwezige Q10 te reactiveren.

Dit combinatiepreparaat van een met lichaamseigen identieke vorm van Q10 en vitamine C, helpt bij vermoeidheid, verbetert de conditie van het tandvlees en is goed voor de bloedvaten. Het heeft de natuurlijke transvorm, is vrij van synthetische cis-isomeren en voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen.

Gebruik: Tenzij anders geadviseerd, 1 capsule per dag innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Deze verpakking is goed voor 2 maanden gebruik.

Een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding, maar kunnen een waardevolle aanvulling zijn.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.