Orthica Orthifiber capsules

Met psyllium- en appelvezels

-
+

Op voorraad

2959
120 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Orthica

Met psyllium- en appelvezelsZoek een product met voedingsvezels? Voedingsvezels kun je niet zelf aanmaken, maar zijn wel van belang voor je lichaam. Het voedingscentrum adviseert om dagelijks 30-40 gram vezels te eten. Om die reden wordt ook aanbevolen om 250 gram groente, 2 stuks fruit en een paar scheppen volkorenrijst of peulvruchten dagelijks op het menu te zetten. In noten en zaden vind je ook veel vezels. Soms kan het zijn dat je bovenop je gezonde voeding wat extra vezels binnen wilt krijgen. Als aanvulling op je voeding kun je dan kiezen voor Orthifiber. Orthifiber bevat vezels uit psylliumzaad en appelpectine, maar ook plantenextracten als gemberwortel, iepenschors en artisjok en is geschikt voor gebruik tijden zwangerschap en borstvoeding.Neem de capsules in met een groot glas water. De maximale dosering is 4 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering is dan 2 capsules per dag. De maximale dagdosering niet overschrijden. Bevat gelatine, maar is

als onderhoud is de aanbevolen dosering 2 capsules per dag, innemen tijdens een maaltijd met een groot glas water. De maximale dosering is 4 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dosering voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven is 2 capsules per dag. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Ingrediënten: plantago ovata, gelatine, Pyrus malusvezel, appelpectine, Zingiber officinalisextract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide) Ulmus rubraextract, Cunara scolymusextract,.

Orthifiber
Met psyllium- en appelvezels
Voedingssupplement op basis van kruiden en planten. Bevat psylliumzaad, appelpectine, gemberwortel- en artisjok-extract en iepenschors. Bevat gelatine.

Voedingsvezels kun je niet zelf aanmaken, maar zijn wel van belang voor je lichaam. Het voedingscentrum adviseert om dagelijks 30-40 gram vezels te eten. Om die reden wordt ook aanbevolen om 250 gram groente, 2 stuks fruit en een paar scheppen volkorenrijst of peulvruchten dagelijks op het menu te zetten. In noten en zaden vind je ook veel vezels. Soms kan het zijn dat je bovenop je gezonde voeding wat extra vezels binnen wilt krijgen. Als aanvulling op je voeding kun je dan kiezen voor Orthifiber. Orthifiber bevat vezels uit psylliumzaad en appelpectine, maar ook plantenextracten als gemberwortel, iepenschors en artisjok en is geschikt voor gebruik tijden zwangerschap en borstvoeding.

Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules
Kruiden - planten(bestanddelen)
Plantago ovata (psylliumzaad) 750 mg
Pyrus malusvezel (appel) 143 mg
Zingiber officinaleextract (gemberwortel) (20:1) (5% gingerolen) 50 mg
Ulmus rubraextract (iepschors) 25 mg
Cunara scolymusextract (artisjok) (5% cynarine) 25 mg

Diversen
Appelpectine 125 mg

Ingredienten
Plantago ovata, rundergelatine, Pyrus malusvezel, appelpectine, Zingiber officinalesextract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Ulmus rubraextract, Cunara scolymusextract.

Gebruik
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 2 capsules per dag, innemen tijdens een maaltijd met een groot glas water. De maximale dosering is 4 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dosering voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven is 2 capsules per dag.

Fabrikant:
Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.