Orthica Curcuma capsules

Goed opneembaar

-
+

Op voorraad

3160
60 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Orthica

Goed opneembare curcumaCurcuma wordt ook wel geelwortel genoemd. Uit de wortel van deze plant wordt voornamelijk in India de heldergele specerij kurkuma (ofwel koenjit of galanga) gewonnen. De officiële naam van de plant is Curcuma longa. Curcuma is verwant aan gember. Als specerij vind je het kruid met name in de Oosterse keuken, in curry bijvoorbeeld en in dressings en allerlei sauzen. Dit voedingssupplement bevat per capsule 500 mg curcuma longa-extract. Dit extract is opgelost in kleine vetbolletjes (fosfolipiden complex van Meriva®1) en dat maakt de curcuma goed opneembaar.Maar naast een specerij voor in de keuken draagt curcuma bij aan behoud van gezondheid. Zo ondersteunt curcuma het bloed en de bloedcirculatie. Daarbij helpt het als antioxidant het normale functioneren immuunsysteem. Daarbij helpt het de lever bij het uitvoeren van de reinigende functie. Tot slot is curcuma goed voor je huid en je keel en luchtwegen. Door de fytosomale vorm (vetbolletjes) is de curcuma goed opn

de aanbevolen dosering is 2 vegacapsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd. De maximale dosering is 6 vegacapsules per dag. De maximale dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.Niet gebruiken bij galwegstoornissen. Raadpleeg een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicijnen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Twee vegacapsules bevatten: Curcuma longaextract (geelwortel) en fosfolipiden complex (Meriva®) (18% curcuminoïden) 500 mg Meriva® is een geregistreerd handelsmerk van Indena S.p.A., ItaliëIngrediënten: vulstof (microkristallijne cellulose), Curcuma longaextract en fosfolipiden complex, hydroxypropylmethylcellulose (capsule).

Curcuma

Curcuma wordt ook wel geelwortel genoemd. Uit de wortel van deze plant wordt voornamelijk in India de heldergele specerij kurkuma (ofwel koenjit of galanga) gewonnen. De officiële naam van de plant is Curcuma longa. Curcuma is verwant aan gember. Als specerij vind je het kruid met name in de Oosterse keuken, in curry bijvoorbeeld en in dressings en allerlei sauzen. Dit voedingssupplement bevat per capsule 500 mg curcuma longa-extract. Dit extract is opgelost in kleine vetbolletjes (fosfolipiden complex van Meriva®¹) en dat maakt de curcuma goed opneembaar.

Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

- Ondersteunt de reinigende functie van de lever
- Goed voor het bloed en de bloedcirculatie
- Helpt als antioxidant het immuunsysteem
- Goed voor huid, keel en luchtwegen

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules
Curcuma longaextract (geelwortel) en fosfolipiden complex               500 mg
(Meriva®*) (18% curcuminoïden) 
* Meriva® is een geregistreerd handelsmerk van Indena S.p.A., Italië

Ingredienten
vulstof (microkristallijne cellulose), Curcuma longa extract en fosfolipiden complex, hydroxypropylmethylcellulose (capsule).

Gebruik
De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules per dag. 

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.

Fabrikant:
Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.