• Levering binnen 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilig betalen met iDeal
  • Gratis retourneren
  • 14 dagen bedenktijd

Ons verhaal

DA staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment. Onze gedachte: Als je lekker in je vel zit, sta je positief in het leven. DA helpt je dan ook graag om je fris, gezond en mooi te voelen!

DA is een landelijk sterk merk met zelfstandig ondernemers. Lokaal ondernemerschap staat centraal, evenals deskundigheid, advies en aandacht voor de klant. Met een passend en compleet assortiment, tegen een eerlijke prijs en met de beste acties. DA Drogisterij & Parfumerie winkels vind je in heel Nederland én online op www.da.nl.
 

Lokaal

DA is een merk dat is gebouwd op iets betekenen voor een ander. DA is opgericht in de Tweede Wereldoorlog (1942) met als gedachte dat drogisten elkaar moeten helpen. Nog altijd maakt de combinatie van centraal en lokaal de DA formule zo uniek. Binnen het samenwerkingsverband van DA spelen de zelfstandige ondernemers een hoofdrol. Zij kennen het eigen lokale marktgebied als geen ander en weten wat hun klanten beweegt.

Het beste advies

Het beste advies en een uitstekende service. DA medewerkers zijn erop gespitst om klanten in de watten te leggen. Zij zorgen ervoor dat je geïnformeerd en geïnspireerd, en voorzien van het juiste product, de winkel verlaat. We willen graag dat je met plezier de volgende keer terugkomt.

Uniek assortiment

In onze winkels vind je een uniek assortiment, tot wel ruim 23.000 artikelen. Significant meer dan andere grote ketens in onze branche. Ben je op zoek naar een specifiek product? Vraag gerust of de winkel het voor je kan bestellen. Een speciale rol spelen onze huismerkartikelen, die in een modern DA-jasje, onze klanten vertrouwde kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs.

Voortdurend zoeken wij naar unieke producten waarmee onze ondernemers zich nog meer onderscheiden in hun afzetgebied. Met vele extra’s zoals de DA cadeaubonnen die je bij alle winkels kunt inleveren. Maar bijvoorbeeld ook mooie verwencadeaus en giftsets die wij feestelijk voor je inpakken.

Fris, Gezond & Mooi

Iedereen wil gezond zijn en blijven. Lekker in je vel zitten, omdat je goed voor je lijf zorgt. En je schoonheid nog mooier laten uitkomen. Zodat je intens van het dagelijks leven kunt genieten. Bij DA begrijpen we dat als geen ander. Om het onze klanten nog makkelijker te maken, hebben we alle producten in onze vernieuwde winkels daarom in drie werelden ingedeeld: fris, gezond en mooi.

De wereld Fris staat voor het vertrouwde drogisterij assortiment, waarin alles voor je persoonlijke verzorging verkrijgbaar is. Binnen de wereld Gezond treft je alles aan om gezond en vitaal te blijven. Denk aan zelfzorg, voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Voor de wereld Gezond werken we samen met Vitaminstore, de health specialist die 23 winkels in Nederland heeft. Mooi staat voor luxe cosmetica, verzorging en parfumerie. Deze wereld wordt in samenwerking met Mooi Parfumerie ingevuld.

In Nijverdal opende in juli 2014 de eerste winkel volgens het nieuwe winkelconcept van de drie werelden.