Ohropax Silicon Clear

Ohropax Silicon Clear zijn oordopjes gem...

-
+

Op voorraad

799
6 stuks
  • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen

Ohropax Silicon Clear zijn oordopjes gemaakt van huidvriendelijk siliconen en transparant van kleur. Hierdoor kunnen zijn de oordopjes vrijwel niet zichtbaar en kunnen discreet gedragen worden. De siliconen zijn waterdicht en licht te vormen naar elke gehoorgang. De oordopjes zijn te gebruiken in verschillende situaties waarbij gehoorbeschadiging kan optreden. U kunt met Ohropax Silicon Clear zwemmen, geconcentreerd lezen en bij concerten bieden zij de juiste bescherming. Bij zwemmen raden wij aan vooral de Ohropax Silicon te gebruiken vanwege de zichtbare roze kleur. De oordopjes zijn eenvoudig te gebruiken, door meermaals stevig te kneden kan er een bolletje van gemaakt worden. Ohropax Siliconen kan hergebruikt worden, zijn huidvriendelijk en zeer geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Voordelen van Ohropax Silicon Clear: Ohropax Silicon Clear zijn transparant van kleur. Biedt bescherming tegen water, wind en geluid. Licht te vormen naar iedere gehoorgang. Oordopjes zijn herbruikbaar.

  1. Het dopje met schone vingers meermaals stevig kneden en tot een bolletje vormen. Vermijd een langgerekte vorm! Voor kleine oren kunt u het oordopje van tevoren iets verkleinen.

  2. Plaats het bolletje in de schone, droge ooropening en druk zacht zodat het oor goed afgedicht wordt. Indien nodig trekt u de oorschelp iets terug om wat lucht uit het oorkanaal te laten ontsnappen.

  3. Alleen uitwendig versluiten. Niet in de gehoorgang steken!

Anderen kochten ook

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.