Norit O.R.S. sachets

Mengsel van zouten en glucose ter ondersteuning van een goede vochthuishouding

-
+

Op voorraad

879
10 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Norit

Wist je dat het lichaam voor circa 70% uit water bestaat en het heel slecht en zelfs gevaarlijk voor je is als dit vochtgehalte te veel zakt? Dan kan er uitdroging ontstaan. Transpiratie en schadelijke stoffen in het lichaam (overgeven, diarree) zijn hier vaak de veroorzakers van. Dat kan bijv. gebeuren bij het leveren van grote inspanningen (sporten) of tijdens het reizen, denk aan ander voedsel, onzuiver water en hitte. Norit O.R.S. bevordert de opname van natrium in de darmen. Dit mineraal trekt namelijk water aan, waardoor vocht dat het lichaam anders zou verlaten, wordt opgenomen in het lichaamsvocht. Zo worden de lichaamszouten aangevuld, een overmatig vochtverlies gecompenseerd en uitdroging op een natuurlijke wijze voorkomen.

Los de inhoud van 1 sachet op in 200 ml drinkwater. Als het water van slechte kwaliteit is, dit eerst koken en laten afkoelen. Goed roeren. Standaarddosering kinderen vanaf 20 kg en volwassenen: 200 ml oplossing na iedere stoelgang, totdat er verschil merkbaar is. Zuigelingen en kinderen tot 20 kg: 10-20 ml oplossing per kilogram lichaamsgewicht per uur, totdat er verschil merkbaar is. Bereiding en dosering bij intensief sporten: los de inhoud van 1 sachet op in 1 liter drinkwater. Drink vooraf 500 ml water en vervolgens tijdens de activiteiten ieder half uur 200-300 ml oplossing. Lees voor gebruik de productinformatie en raadpleeg bij aanhoudende klachten een arts.

ingrediënten: glucose (watervrij), natriumcitraat, natriumchloride, kaliumchloride, aroma (orange), zoetstof (sucralose).

Norit O.R.S. is een mengsel van zouten en glucose ter ondersteuning van een goede vochthuishouding. Dit voedingssupplement kan worden toegepast bij zowel volwassenen als kinderen en zuigelingen. 

Samenstelling per sachet (4,2gram):

    *%ADH
Kalium 156 mg 7,8%
Chloride  455 mg 56,8%

*%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingredienten
Glucose (watervrij), natriumcitraat, natriumchloride, kaliumchloride, aroma (orange), zoetstof (sucralose)

Dosering
Los de inhoud van 1 sachet op in 200 ml drinkwater. Als het water van slechte kwaliteit is, kook dan het water eerst en laat het afkoelen. Standaarddosering: zuigelingen en kinderen tot 20 kg: 10-20 ml oplossing per kilogram lichaamsgewicht per uur, totdat verschil merkbaar is. Kinderen vanaf 20 kg en volwassenen: 200 ml oplossing na iedere stoelgang, totdat verschil merkbaar is. 

Bereiding en dosering bij intensief sporten: los de inhoud van 1 sachet op in 1 liter drinkwater.

Let op!
Dit product niet gebruiken bij diabetes, bevat 2,7 g glucose (watervrij). Niet gebruiken bij natriumarm dieet, bevat o.a. natriumzouten. Niet gebruiken bij slecht functionerende nieren, aanwezigheid van bloed in de ontlasting en verstopping van het maagdarmkanaal.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Fabrikant:
Vemedia B.V. 
Verrijn Stuartweg 60 
1112 AX Diemen

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.