8.6 uit  4096 reviews

Zomaar stoppen met roken is moeilijk. Nicotine is zwaar verslavend en als je stopt kun je ontwenningsverschijnselen krijgen. Om deze verschijnselen te verminderen en de nicotinebehoefte langzaam af te bouwen, zijn er de transparante Niquitin pleisters. Die helpen om stapsgewijs van de nicotineverslaving af te komen.
Het is klinisch bewezen dat, in vergelijking met het op eigen kracht stoppen, het gebruik van Niquitin pleisters de kans verdubbelt dat je definitief van het roken afkomt.


Werkt het?

Hoe effectief zijn de pleisters van Niquitin? Ervaringen van gebruikers zijn zeer positief. Niquitin pleisters maken gebruik van de unieke Smart Control Technology, die ervoor zorgt dat er de hele dag door een constante hoeveelheid therapeutische nicotine aan het bloed wordt afgegeven. Dit vermindert het verlangen naar een sigaret en verlicht de ontwenningsverschijnselen.
Let op: ook mentaal ben je als roker verslaafd. Als je Niquitin pleisters gebruikt, kan het ook nuttig zijn om nog een ander hulpmiddel in te zetten om succesvol te stoppen. Bijvoorbeeld coaching.
Kijk voor meer informatie eens op de pagina’s hulp bij stoppen met roken en Anne geeft tips bij stoppen met roken.

Hoe gebruik je de Niquitin pleisters?

Met Niquitin pleisters kom je in twee of drie stappen van je rookverslaving af. Er zijn drie verschillende sterktes. Bepaal eerst wat voor een soort roker je bent.

Matige tot zware roker → meer dan 10 sigaretten per dag:

  • stap 1: 21 mg; 1 pleister per 24 uur, gedurende 6 weken.
  • stap 2: 14 mg; 1 pleister per 24 uur, gedurende 2 weken.
  • stap 3:   7 mg; 1 pleister per 24 uur, gedurende 2 weken.

Lichte tot matige roker → minder dan 10 sigaretten per dag:

  • stap 1: 14 mg; 1 pleister per 24 uur, gedurende 6 weken.
  • stap 2:   7 mg; 1 pleister per 24 uur, gedurende 2 weken.

Plak iedere ochtend een nieuwe nicotinepleister op een schoon, droog en onbeschadigd stukje huid. De pleisters zijn transparant en vallen nauwelijks op.
En de prijs:
Niquitin pleisters kosten per dag ongeveer hetzelfde als 10 sigaretten. Naarmate je afbouwt, hou je meer geld over. Totdat je een niet-roker bent geworden en dat is natuurlijk van onschatbare waarde!


Je kunt bij ons Niquitin pleisters kopen, maar we hebben ook Niquitin zuigtabletten.

Deze zijn net zo effectief als pleisters. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.
Bekijk hieronder onze Niquitin pleisters prijsaanbiedingen en bestel meteen.