• Levering binnen 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilig betalen met iDeal
  • Gratis retourneren
  • 14 dagen bedenktijd

Beautyschool

Wat past precies bij jou? Welke geur is op je lijf geschreven? Welke verzorging hoort bij jouw huid? En welke oogschaduw maakt je ogen sprekender? De Beautyschool leert het je. Bekijk hieronder onze video’s.

Elke dag fris

Mmmmm, frisse adem, net geschoren, gewassen haar, stralende voeten, maar ook een heerlijk zachte baby. We vinden het allemaal belangrijk om er stralend uit te zien. Daarom hebben we alle producten die je helpen om je fris te voelen bij elkaar gezet. Verfrissend toch?

Gezond... dat doe je zelf

Bijna iedereen wordt blij van een beetje extra energie, verzorgde voeten, vrij kunnen ademen of gewoon een vrolijke pleister op je knie. Wij helpen je eenvoudig om lekker in je vel te zitten.

Mooi... dat ben je zelf

Als je je mooi voelt dan straal je dat uit. Daarom hebben we de mooiste merken make-up, parfums en huidverzorging voor je geselecteerd. Merken zoals Collistar, Clarins, Maybelline en Olaz…Wat zal jij stralen!

6 situaties die schreeuwen om gehoorbescherming

6 situaties die schreeuwen om gehoorbescherming

Je hoort steeds meer over het belang van gehoorbescherming. 1 op de 7 jongeren heeft bijvoorbeeld al een piep in zijn oren na het uitgaan. Daarnaast komen er ieder jaar rond de 22.000 jongeren met blijvende gehoorschade bij en loopt 93% van de jongeren risico op gehoorschade tijdens het uitgaan. En wat dacht je van alle mensen die elke nacht uit hun slaap gehouden worden door een snurkende partner? En wist je dat 5 procent van de volwassenen en 25 procent van de kinderen last heeft van oorpijn in het vliegtuig? Allemaal situaties die schreeuwen om oordoppen. Bij DA vind je een zeer uitgebreid assortiment universele filteroordoppen en oorkappen. Voor elk moment de juiste gehoorbescherming!

Muziek
 Bezoek je een concert of festival, of ga je een avondje stappen? Denk dan zeker aan gehoorbescherming! Vaak staat de muziek zo hard dat je gehoorbeschadiging kunt oplopen als je geen   oordoppen draagt. Heb je wel eens een piep in je oren gehad na een avond uit? Dat wijst al op tijdelijke gehoorschade. Die piep kan permanent worden. Het goede nieuws is dat de muziekkwaliteit helemaal niet minder hoeft te worden als je gehoorbescherming draagt. Er bestaan tegenwoordig oordoppen met speciale muziekfilters, die de schadelijke tonen wegnemen en de muziekbeleving in stand houden. En je kunt gesprekken nog steeds verstaan. Neem je je kind mee naar een plek met harde muziek? Kinderoren zijn extra gevoelig, dus bescherm ook die goed! Er bestaan optimaal dempende kinderoordoppen en kinderoorkappen.

Slapen
Word je uit je slaap gehouden door omgevingsgeluiden of een snurkende partner? Dan is het hoog tijd voor slaapoordoppen. Slaapoordoppen dempen het geluid, zodat jij makkelijker in slaap valt en minder snel wakker wordt. Als je voor oordoppen met filter kiest heb je niet zo’n afgesloten gevoel als wanneer je schuimoordoppen gebruikt. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat je de wekker of je kinderen niet meer hoort.

Vliegen
Ongeveer 5 procent van de volwassenen en 25 procent van de kinderen heeft wel eens oorpijn in het vliegtuig. Bij het stijgen en dalen van het vliegtuig verandert de luchtdruk. Dit veroorzaakt bij sommige mensen veel pijn aan de oren. Heel vervelend natuurlijk. Je kunt deze pijn voorkomen door net voor het stijgen en dalen oordopjes met een druk regulerend filter in te doen. De oordopjes zijn bovendien een uitkomst om het geluid van de motor te dempen en tegen lawaai van medereizigers. Er zijn ook oordopjes speciaal voor kinderen die onder andere oorpijn in het vliegtuig voorkomen.

Zwemmen
Wil je de kans op een oorontsteking verkleinen? Of vind je het gevoel van water in je oren vervelend of zelfs pijnlijk? Gebruik dan tijdens het zwemmen of watersporten zwemoordopjes. De oordopjes zorgen ervoor dat er geen water in je oren komt. Je kunt je omgeving en gesprekken wel gewoon blijven verstaan. Bij kinderen komt oorpijn na het zwemmen ook veel voor. Voor hen zijn er speciale kinderoordopjes die het water uit hun oren houden.

Klussen
Tijdens het klussen word je vaak blootgesteld aan een heleboel lawaai. Vooral als je aan de slag gaat met elektrische gereedschap. De doe-het-zelver is daarom gebaat bij goed dempende oordopjes om gehoorschade te voorkomen. Denk ook aan gehoorbescherming als je aan de slag gaat in de tuin! Bijvoorbeeld met de grasmaaier of bladblazer.

Concentreren
Tegenwoordig is het voor kinderen vaak lastig om zich te concentreren tijdens het leren en lezen. Zowel op school als thuis zijn er veel prikkels. Daarom zie je in steeds meer klaslokalen kinderen die oorkappen dragen. Door het dragen van die oorkappen kunnen zij zich beter voor de prikkels afsluiten en raken ze minder snel afgeleid. Dat komt hun schoolprestaties ten goede. Natuurlijk zijn de oorkappen ook bij het leren thuis handig. Ze zijn er in allerlei leuke kleurtjes. Je kunt ook kiezen voor oordopjes in plaats van oorkappen.