• Levering binnen 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilig betalen met iDeal
  • Gratis retourneren
  • 14 dagen bedenktijd

Beautyschool

Wat past precies bij jou? Welke geur is op je lijf geschreven? Welke verzorging hoort bij jouw huid? En welke oogschaduw maakt je ogen sprekender? De Beautyschool leert het je. Bekijk hieronder onze video’s.

Elke dag fris

Mmmmm, frisse adem, net geschoren, gewassen haar, stralende voeten, maar ook een heerlijk zachte baby. We vinden het allemaal belangrijk om er stralend uit te zien. Daarom hebben we alle producten die je helpen om je fris te voelen bij elkaar gezet. Verfrissend toch?

Gezond... dat doe je zelf

Bijna iedereen wordt blij van een beetje extra energie, verzorgde voeten, vrij kunnen ademen of gewoon een vrolijke pleister op je knie. Wij helpen je eenvoudig om lekker in je vel te zitten.

Mooi... dat ben je zelf

Als je je mooi voelt dan straal je dat uit. Daarom hebben we de mooiste merken make-up, parfums en huidverzorging voor je geselecteerd. Merken zoals Collistar, Clarins, Maybelline en Olaz…Wat zal jij stralen!

De sleutel tot altijd zachte lippen!

De sleutel tot altijd zachte lippen!

Kussen, eten, drinken, praten… Je gebruikt je lippen nogal intensief! De sleutel tot altijd zachte en smooth lippen? Hydratatie!

Au, au, au!
Als de huidbarrière niet goed werkt verdampt vocht makkelijk uit de diepere huidlagen. Je huid voelt dan trekkerig aan.

Hydrateren = smeren
Hydrateren is niet moeilijk! Het betekent het vochtig houden van de huid. Een hydraterende lippenbalsem bijvoorbeeld, doet dat op twee manieren:

  1. Vetstoffen in de lipverzorging leggen een laagje over de huid van de lippen waardoor het vocht dat van nature aanwezig is in de huid, niet kan verdampen.
  2. Stoffen binden vocht uit de huid en de lucht aan zich, waardoor de huid vochtiger blijft. Deze stoffen heten humectanten. Voorbeelden van deze ‘bevochtigers’ zijn hyaluronzuur, glycerine, propyleen en glycol.

UV-filter
Vergeet als je op wintersport gaat niet om een lippenbalsem met UV-filter mee te nemen. Je lippen drogen in de kou en bij de centrale verwarming gemakkelijk uit. Bovendien kunnen ze net als de rest van je huid ook verbranden door de zon!

Bonus!
Je lippen verzorgen en een mooi kleurtje geven? Gebruik dan een hydraterende lipstick. Zo vang je twee vliegen in één klap. Probeer bijvoorbeeld The only 1 lipstick van Rimmel. Blijft ook nog eens uren zitten.

En verder?

  • Zorg dat je voldoende vocht binnenkrijgt.
  • Reken af met droge velletjes door ze zachtjes weg te scrubben met een zachte tandenborstel.
  • Ga niet te vaak met je tong langs je lippen om ze vochtig te houden. Daar worden ze juist nog droger van.