• Levering binnen 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilig betalen met iDeal
  • Gratis retourneren
  • 14 dagen bedenktijd

Beautyschool

Wat past precies bij jou? Welke geur is op je lijf geschreven? Welke verzorging hoort bij jouw huid? En welke oogschaduw maakt je ogen sprekender? De Beautyschool leert het je. Bekijk hieronder onze video’s.

Elke dag fris

Mmmmm, frisse adem, net geschoren, gewassen haar, stralende voeten, maar ook een heerlijk zachte baby. We vinden het allemaal belangrijk om er stralend uit te zien. Daarom hebben we alle producten die je helpen om je fris te voelen bij elkaar gezet. Verfrissend toch?

Gezond... dat doe je zelf

Bijna iedereen wordt blij van een beetje extra energie, verzorgde voeten, vrij kunnen ademen of gewoon een vrolijke pleister op je knie. Wij helpen je eenvoudig om lekker in je vel te zitten.

Mooi... dat ben je zelf

Als je je mooi voelt dan straal je dat uit. Daarom hebben we de mooiste merken make-up, parfums en huidverzorging voor je geselecteerd. Merken zoals Collistar, Clarins, Maybelline en Olaz…Wat zal jij stralen!

Nieuws

Vanaf zaterdag 17 februari wordt er vijf weken lang volop aandacht besteed aan de mantelzorg in het SBS-programma ‘Heel Holland zorgt.’

Lees meer...
Tip van de DA- drogist

DA helpt je graag om fit te worden en te blijven

Lees meer...
6 situaties die schreeuwen om gehoorbescherming

Je hoort steeds meer over het belang van gehoorbescherming. 1 op de 7 jongeren heeft bijvoorbeeld al een piep in zijn oren na het uitgaan. Daarnaast komen er ieder jaar rond de 22.000 jongeren met blijvende gehoorschade bij en loopt 93% van de jongeren risico op gehoorschade tijdens het uitgaan. En wat dacht je van alle mensen die elke nacht uit hun slaap gehouden worden door een snurkende partner? En wist je dat 5 procent van de volwassenen en 25 procent van de kin...

Lees meer...
DA-Mooi Fizel geopend in Emmeloord

Feest in Emmeloord op donderdag 21 juli! Daar opende de nieuwe DA + Mooi Fizel haar deuren.

Een prachtige winkel ingericht ...

Lees meer...
DA Fris Gezond & Mooi in Stadskanaal

In het centrum van Stadskanaal opende donderdag 31 maart een hele nieuwe DA Fris, Gezond en Mooi drogist. Al voor opening stond een lange rij nieuwsgierige klanten te wachten. Tijdens de openingsdag was er in de winkel van alles te doen, zoals het laten lakken van nagels en gezonde smoothies met superfoods proeven. De winkel is overzichtelijk en sfeervol en het winkelteam voorziet u graag van passend advies.

...

Lees meer...
DA Margo opent in Oldemarkt

DA Margo opent in Oldemarkt

Lees meer...
Begin je dag goed

Start de dag goed met deze tips van DA.

Lees meer...
Ga griep te lijf!

Grip op griep bij DA

Lees meer...
Zorgen over het zikavirus?

Wat is het Zika virus precies?

Lees meer...