8.6 uit  3844 reviews

Je hebt besloten om te stoppen met roken en zoekt daar ondersteuning bij in de vorm van een nicotinevervanger. Nicotinell zuigtabletten zijn bewezen effectief om de ontwenningsverschijnselen te verminderen en de trek in een sigaret te beheersen. Maar je kunt ook kiezen voor nicotinepleisters. Nicotinell heeft pleisters in drie sterktes in haar assortiment.


Wat is dan de beste keuze?

-Het voordeel van een Nicotinell pleister is dat je er de hele dag geen omkijken naar hebt. ’s Morgens plak je hem op een schoon, droog en onbeschadigd stukje huid en je vervangt hem pas de volgende dag.

-Het voordeel van Nicotinell zuigtabletten is dat je juist wél iets moet doen. Je stopt iets in je mond en je zuigt erop. En dat doe je met sigaretten ook. Nicotinell zuigtabletten kunnen helpen als je moeite hebt om de gewoonte (de handeling) van het roken af te leren.

En een combinatie?

Het is niet alleen de nicotine waar je als roker afhankelijk van bent, ook mentaal ben je verslaafd. Om dat gericht aan te pakken, kun je Nicotinell pleisters gebruiken om van de nicotineverslaving af te komen en daarnaast Nicotinell zuigtabletten om de gewoonte van het opsteken van een sigaret te beheersen. En denk ook eens aan de inzet van een coach of buddy om je geestelijke afhankelijkheid de baas te worden.
Kijk voor meer informatie op de pagina’s hulp bij stoppen met roken en Anne geeft tips bij stoppen met roken.

Nicotinell zuigtabletten of Nicotinell pleisters? Aanbiedingen van beide soorten nicotinevervangers vind je in ons assortiment.


En de prijs: Nicotinell pleisters kosten per dag ongeveer evenveel als Nicotinell zuigtabletten. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel zuigtabletten je per dag nodig hebt. Naarmate je afbouwt, ga je immers minder gebruiken. Totdat je definitief van het roken af bent en dat is van onschatbare waarde!
Nicotinell zuigtabletten of Nicotinell pleisters? Prijs maakt niet veel verschil, voorkeur wel!

Je kunt bij ons Nicotinell zuigtabletten én Nicotinell pleisters kopen.

Het is maar net wat het beste bij jou past.

Succesvol een niet-roker worden, dáár gaat het tenslotte om.

Kijk hieronder naar onze Nicotinell prijsaanbiedingen en maak je keus.