Nicotinell Zuigtablet Mint 1 mg

Helpt middelmatige en lichte rokers te stoppen

-
+

Op voorraad

4629
204 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Nicotinell

Nicotinell Zuigtablet Mint 1 mg is speciaal ontwikkeld om een lichte tot middelmatige afhankelijkheid van sigaretten te bestrijden. Als je zo’n 20 tot 30 sigaretten per dag rookt, ben je een middelmatige roker. Zijn dit er minder dan 20 per dag, dan val je onder de categorie lichte roker. In beide gevallen kun je jouw behoefte aan roken met Nicotinell Zuigtablet Mint 1 mg discreet en effectief verminderen. Discreet, omdat dit middel in de vorm van een zuigtablet zowel heel eenvoudig mee te nemen als in te nemen is. Effectief, vanwege de dosis nicotine die wordt afgegeven, zodra de zuigtablet in je mond oplost. Zo vormen deze zuigtabletten met frisse muntsmaak een handige en snelle hulp, waar je ook bent!

  1. Zuig langzaam op de zuigtablet, totdat de smaak van nicotine sterk wordt. 2. Laat de zuigtablet vervolgens tussen wang en tandvlees rusten.
  2. Begin opnieuw met zuigen, zodra de smaak is verdwenen.
  3. Herhaal dit gedurende ongeveer 30 minuten voor een geleidelijke en doeltreffende afgifte van nicotine. Bij last van kriebel in de keel, de hik, een brandend gevoel in de maag of winderigheid, moeten de rustpozen langer gemaakt worden.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.