New Care Speciaal Ogentroost

Zorgzame en natuurlijke ondersteuning van een goede conditie van de ogen.

-
+

Op voorraad

2155
60 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 290+ winkels

Bekijk alles van: New care

Toegenomen beeldschermgebruik, zonlicht en (lucht)verontreiniging: zaken die ertoe leiden dat de ogen tegenwoordig flink belast worden. Ze kunnen dus best een steuntje gebruiken om in goede conditie te blijven.

Deze complete verzorgingscapsules bevatten vitamines, mineralen en plantextracten, die het gezichtsvermogen en de conditie van het oog ondersteunen. O.a. euphrasia (ogentroost), luteïne, rutine, ginkgo biloba, vitamine C, E, selenium en zink beschermen cellen en weefsels tegen oxidatieve schade en dragen zo bij aan een gezonde oogconditie. Vitamine A en zink zijn zeer belangrijk voor een goed gezichtsvermogen.

Scherp zicht (ook in het donker!) is gebaat bij een goede en natuurlijke ondersteuning van de ogen.

Aanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule. Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen. Dit product kan de bloedstolling beïnvloeden. Raadpleeg bij gebruik in combinatie met antistollingsmiddelen een deskundige. Dit product dient niet te worden gebruikt door kinderen, tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.