New Care Oogdruppels Ampullen

Brengt verlichting bij droge, geïrriteerde en vermoeide ogen.

-
+

Op voorraad

1095
15 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: New care

Langdurig beeldschermgebruik, airconditioning, wind en (lucht)verontreiniging kunnen allemaal leiden tot geïrriteerde, vermoeide of droge ogen. Ook contactlensdragers kunnen hier gevoelig voor zijn.

De oogdruppels van New Care bevochtigende de ogen met een steriele oplossing die met panthenol (provitamine B5) is verrijkt. Panthenol heeft een hydraterende werking en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het hoornvlies. En dat geeft snel verlichting.

De oogdruppels zijn geschikt voor iedere leeftijd en voor dragers van alle soorten contactlenzen. De formule is verpakt in ampullen, met een handige druppelfunctie.

Direct in de ogen Plaats de wijsvinger tegen het onderste ooglid en trek het voorzichtig iets omlaag. Houd de druppelaar met de andere hand boven het onderste ooglid. Zorg ervoor dat de druppelaar niet in contact komt met het oog. Doe 1 à 2 druppels in het oog en knipper een aantal keer, zodat de oplossing gelijkmatig over het oog wordt verspreid. Bij het dragen van contactlenzen, kunnen de lenzen in de ogen blijven zitten.

Via contactlenzen Doe 1 of 2 druppels op de lens en zet de lens vervolgens in. Knipper een aantal keer met de ogen.

Niet gebruiken: -in combinatie met oogmedicatie, tenzij een arts anders voorschrijft. -bij infectie aan de ogen. -bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.