New Care Multi Papa

Ondersteunt de vruchtbaarheid en voortplanting.

-
+

Op voorraad

3389
120 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: New care

"Goede voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk. Oók voor een aanstaande vader! Zij bepalen immers de kwaliteit en ontwikkeling van spermacellen.

Dit supplement vult eventuele tekorten aan voedingsstoffen in de voeding aan. Het aanwezige mineraal seleen draagt bij tot een normale spermatogenese. Het mineraal zink draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Het zorgt zo mede voor een optimale start voor de baby.

Multi Papa is een combinatie van een tablet met vitaminen en mineralen én een apart zuigtablet met vitamine B6, B12 en foliumzuur. Het zuigtablet zorgt specifiek voor een goede opname van deze vitaminen en ontziet daarbij de maag.

Multi Papa bevat vitamine B-complex, C (ontzuurd) en E. Voorts de mineralen sele

"Gebruiksadvies tablet: 1 x per dag 1 tablet, tijdens de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Tablet met water innemen.

Gebruiksadvies zuigtablet: 1 x per dag 1 zuigtablet, vlak voor of vlak na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Zuigtablet onder de tong laten smelten.

Start vanaf het moment dat wordt gestopt met anticonceptie en actief wordt geprobeerd om zwanger te worden (minimaal 3 maanden voor de conceptie), tot het moment van zwanger zijn.

MultiPpapa kan ook worden gebruikt wanneer er geen kinderwens (meer) bestaat: als multi vitamine- en mineralencomplex ter aanvulling van de voeding.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.