Metamucil Sachets Lemon

Metamucil Suikervrij wordt gebruikt bij ...

-
+

Niet op voorraad

1025
30 stuks

Geen voorraad

  • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen

Bekijk alles van: Metamucil

Metamucil Suikervrij wordt gebruikt bij langdurige of steeds terugkerende verstopping. Metamucil Suikervrij vermengt zich met de darminhoud en heeft het vermogen om water op te nemen. Zo wordt voor een zachte, niet irriterende vulling van de darm gezorgd, wat de werking van de darm stimuleert en dus de stoelgang bevorderd.

De aanbevolen dosering voor volwassenen en kinderen boven de 12 jaar is: Eén tot drie keer per dag een sachet. Kinderen 6-12 jaar: Twee keer per dag een sachet. Kinderen jonger dan 6 jaar: Op voorschrift van uw arts.

Indicatie

Langdurige of steeds terugkerende verstopping.

Contra-indicatie

Allergie voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Plotseling optredende buikpijn of verandering in stoelgang, vernauwing (obstructie) darm, beknelde ontlasting, fenylketonurie bij zwangeren en kinderen, kinderen jonger dan 6 jaar.

Werkzame stoffen

ispaghula husk anhydricum 3.40 gram

Toedieningsvorm

sachet

Leeftijd

vanaf 6 jaar

Dosering

1

Dosering Maximaal

2-3, afhankelijk leeftijd

Gebruik tijdens de zwangerschap

Mogelijk, zie bijsluiter.

Gebruik

inhoud sachet in glas doen, langzaam vullen met water, goed roeren en onmiddellijk opdrinken; probeer inademen poeder tijdens oplossen te vermijden

Niet gebruiken

Dit middel bevat aspartaam en zonnegeel. Niet gelijktijdig innemen met andere medicijnen, maar een half uur voor of na toediening. Bij geen verbetering binnen 7 dagen, raadpleeg arts.

Raadpleeg huisarts

Bij gebruik van een medicijn dat verstopping kan veroorzaken (kijk in de bijsluiter). Als er al enige dagen zonder succes een laxeermiddel is gebruikt. Als het gaat om kinderen waarbij voedingsadviezen of laxerende limonadesiroop niet geleid hebben tot verbetering. Bij verstopping waarbij een krampende buikpijn i.c.m. overgeven en een opgeblazen gevoel optreedt. Bij overloopdiarree (frequent optreden van een bruine veeg in de broek of luier of frequent kleinere hoeveelheden dunne waterige ontlasting).

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.