Door extreme Black Friday drukte kan het zijn dat je pakketje later bezorgd wordt dan gepland.

8.6 uit  3632 reviews


Melatonine bestellen, kun je doen als je:

  • moeilijk inslaapt;

  • na een lange vliegreis door verschillende tijdzones vaak last hebt van een jetlag;

  • een verstoord dag- en nachtritme hebt door bijvoorbeeld onregelmatige diensten.Waarom melatonine bestellen?

Omdat melatonine een lichaamseigen stof is die een positieve invloed heeft op de slaapbereidheid. Zodoende helpt een melatoninemiddel bij het sneller in slaap vallen en verlicht het de ervaring van een jetlag.

Het lichaam begint met de aanmaak van melatonine bij het invallen van de avond, wanneer het donker wordt. Daarom zijn het ook vaak mensen met een verstoord dag- en nachtritme, zoals horecamedewerkers, taxichauffeurs, ziekenhuismedewerkers, bewakers en stewardessen, die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het sneller in slaap vallen en melatonine bestellen.In welke doseringen kan ik melatonine bestellen?


Laag:

Dit is doorgaans 100 mcg (0,1 mg) of 299 mcg (0,299 mg) melatonine.


Medium tot wat hoger:

Denk bij medium aan 1 mg melatonine en bij wat hoger aan 1,99/2 mg.


Hoog:

Dan kun je melatonine 3 mg bestellen, en zelfs 4,99/5 mg, mocht dit echt nodig zijn.

Wil je melatonine 3 mg bestellen? Of melatonine 4,99/5 mg?
Melatonine 3 mg bestellen moet je niet zomaar doen, en eenvoudigweg melatonine bestellen in de dosering van 4,99/5 mg al helemaal niet. Begin met een lage of medium dosis en hoog deze pas op als het middel na drie dagen nog niet werkt. Zo kun je stap voor stap naar een eventuele hoge dosis toegaan. Bij sommige mensen kan 0,1 mg of 0,299 mg de slaap namelijk echt al bevorderen. Zorg er dus voor dat je het gewenste effect met de laagst mogelijke dosis bereikt. De juiste dosis zou je in staat moeten stellen om voldoende rustgevende slaap te hebben zonder overdag gevoelens van vermoeidheid of irritatie te krijgen.

Neem het bovenstaande goed in acht bij het melatonine bestellen.Kan ik melatonine online bestellen?

Veel mensen vragen zich af: “Kan ik melatonine online bestellen?” In tegenstelling tot veel berichtgeving kan dit gewoon. Dus ook bij D.I.O. kun je melatonine online bestellen, van diverse merken en in verschillende vormen en doses.

Nu direct melatonine bestellen? Hieronder zie je gemakshalve alvast wat producten staan en hier het hele assortiment.