We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Vanwege enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen. Momenteel kan het ongeveer 2 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt.

Mattisson Bourbon Vanille Poeder Bio

Uitsluitend zuiver vanillepoeder en verder he-le-maal niets!

-
+

Op voorraad

2995
30g
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Mattisson

Biologisch Natuurlijke zoetstoffen Organic

Dit bourbon vanillepoeder van Mattisson is 100% puur en biologisch en afkomstig van vanillestokjes uit Madagaskar. Het geeft een heerlijke en natuurlijke zoete smaak aan gerechten, desserts, baksels en smoothies. Uiteraard kan vanillepoeder ook als vervanger voor vanille-extract en als gezond alternatief voor geraffineerde suikers dienen.

Beschrijving Hoeveelheid Percentage ADH
Energie 1300 kJ 15%
Vetten 12.5 gram 17%
Verzadigde vetzuren 1.3 gram 6%
Koolhydraten 20.8 gram 8%
Suikers 5.8 gram 6%
Eiwitten 8.8 gram 17%
Zout 0.03 gram 0%

Bourbon vanille poeder biologisch

Mattisson Bourbon vanilla poeder bio

Ingredienten:
Bourbon vanille poeder biologisch 100%
Land van herkomst: Madagaskar

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1300 kJ / 313 kcal
Vet 12,5 gram
- waarvan verzadigde vetzuren 1,3 gram
Koolhydraten 20,8 gram
- waarvan suikers 5,8 gram
Eiwitten 8,8 gram
Zout 0,03 gram

Gebruik:
Heerlijk om gebak, smoothie of nagerecht mee te verrijken. Een vanille stokje vervangen door 2,5 g poeder.

Fabrikant:
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.