Door extreme Black Friday drukte kan het zijn dat je pakketje later bezorgd wordt dan gepland.

Productgroep:
 1. Man 28
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 105
Soort aanbieding:
 1. 2e Halve Prijs 10
Merk:
 1. Bic 7
 2. DA 1
 3. Gillette 12
 4. Herbapharm 1
 5. Wilkinson 7
Doelgroep:
 1. A 1
 2. Man 27
Volume:
 1. 4 stuks 4
 2. 1 stuks 1
 3. 5 stuks 2
 4. 12 stuks 1
 5. 10 stuks 5
 6. 6 stuks 3
 7. 8 stuks 6
 8. 3 stuks 5
 9. 15 stuks 1

Wat hebben wij in de aanbieding? Scheermesjes van o.a. Gillette, Wilkinson en Bic. Grote merken, met een grote diversiteit aan mesjes. Geen man is immers hetzelfde. We hebben luxe systemen en goedkope scheermesjes. Je vindt op deze pagina klassieke scheermessen, aparte mesjes en wegwerpapparaten. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Bij DA in de aanbieding: scheermesjes in alle soorten en prijsklassen!

8.6 uit  3632 reviews
3 stuks
2099

Geen voorraad

3 stuks
2099

Geen voorraad

8 stuks
4459

Geen voorraad

8 stuks
4199

Geen voorraad

5 stuks
262

Geen voorraad

De meeste mannen prefereren tegenwoordig scheren met zeep en een mes. En dat is niet verwonderlijk. Er gaat immers niets boven het heerlijk frisse gevoel na een goede, ambachtelijke scheerbeurt. En het resultaat is gladder dan bij scheren met een elektrisch apparaat. Scheren met zeep en een mes is voor echte mannen. Gun dat jezelf en begin de dag fris en vol zelfvertrouwen! DA heeft er de beste aanbieding scheermesjes voor.

Nat scheren is niet omslachtig

Je moet er wel even handigheid in krijgen en het kost wat meer tijd dan elektrisch scheren. Maar daar krijg je dan ook wat voor: nat scheren is een ambachtelijke bezigheid, het geeft je even tijd voor jezelf, het resultaat is superglad en traditioneel is het dé manier om verfrist aan de dag te beginnen!

Gun jezelf dit ontspannen dagelijkse ritueel en maak hier je keuze uit onze aanbieding scheermesjes.

Voor dames hebben wij een eigen assortiment

Ook vrouwen gebruiken tegenwoordig veelvuldig een scheermes tegen ongewenste beharing. Maar de huid van een vrouw en de vorm van het lichaam zijn nu eenmaal anders dan van een man. Daarom zijn er speciaal voor vrouwen ontwikkelde scheersystemen. Je vindt onze aanbieding scheermesjes voor dames onder de categorie scheermesjes vrouw op onze website.

Alles voor scheren met mes en zeep vind je bij ons

Behalve een aanbieding scheermesjes heeft DA natuurlijk ook alle andere producten die je nodig hebt om nat te scheren, online te koop. Kijk daarvoor op onze pagina scheerzeep en bij scheeraccessoires.


DA heeft voor natscheerders alles online te koop. Van goedkope scheermesjes tot luxe scheerkwasten. Maak eenvoudig je keus en bestel.