Losecosan 20 mg

Werkt maar liefst 24 uur tegen terugkomend brandend maagzuur

-
+

Op voorraad

1399
14 stuks
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Klantenservice tijdens kantooruren

Laat je dagelijkse bezigheden en nachtrust niet verstoren door brandend maagzuur en neem een tabletje Losecosan 20 mg in. Met de werkzame stof omeprazol, remt dit middel de bovenmatige maagzuurproductie bij de bron, waardoor je heel lang bent verlost van die afschuwelijke brandende pijn. Losecosan 20 mg moet wel eerst door het lichaam worden opgenomen, voordat het de maagzuurproductie in de maagwand kan remmen. Dus in het geval je reeds last hebt van een brandend gevoel door overtollig maagzuur dat omhoog komt, is het aan te raden dit middel te combineren met Rennie. Hierbij zorgt Rennie voor een snelle eerste verlichting en Losecosan 20 mg voor een solide langdurige bescherming. Dit product is vrij van gluten, lactose en soja.

Gebruikelijke dosering: eenmaal daags 1 tablet voor, tijdens of na de maaltijd innemen. De tabletten van Losecosan 20 mg zijn zo ontwikkeld dat ze zowel heel gemakkelijk door te slikken zijn mét als op te lossen zijn ín water (of vruchtensap). Wanneer je dit middel combineert met Rennie, dien je eerst een tablet Losecosan 20 mg in te nemen en vlak daarna een tablet Rennie. Voor het beste resultaat kan het nodig zijn om Losecosan 20 mg een aantal dagen achter elkaar in te nemen. In het geval de klachten na 14 dagen nog niet zijn verdwenen, dient er een arts te worden geraadpleegd. Dit product mag ook worden gebruikt tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Lees altijd eerst de bijsluiter, voordat je een geneesmiddel inneemt.

Indicatie

Brandend maagzuur en zure oprispingen.

Contra-indicatie

Allergisch voor geneesmiddelen die protonpomremmers bevatten. Gebruik geneesmiddel met nelfinavir.

Werkzame stoffen

omeprazol 20 mg

Toedieningsvorm

tablet

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Dosering

1

Dosering Maximaal

1

Gebruik bij borstvoeding

Overleg arts

Gebruik tijdens de zwangerschap

Overleg arts

Gebruik

in geheel doorslikken met water, niet op kauwen of fijnmaken en niet i.c.m. voedsel; soms verbetering merkbaar na 2-3 dagen

Niet gebruiken

Onverwacht gewichtsverlies, slikproblemen, maagpijn of spijsverteringsproblemen, opgeven voedsel of bloed, zwarte ontlasting, veel of langdurig diarree, onder behandeling arts maag of leverklachten, ouder dan 55 jaar met nieuwe of gewijzigde klachten. Niet ter voorkoming van klachten. Niet i.c.m. bepaalde andere geneesmiddelen. Intolerantie bepaalde suikers. Kan duizeligheid en problemen zicht veroorzaken. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Raadpleeg huisarts

Als u langer dan 2 weken klachten heeft. Als u een NSAID (ibuprofen, diclofenac, etc.) gebruikt. Als u niet alleen maagpijn heeft, maar ook onbedoeld (veel) bent afgevallen of vaak moet overgeven. Als u slechte nieren of een slechte lever heeft.

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.